چرا پیتزا تو ماکروفر خشک میشه ؟ ( 2 نکته ساده)
چرا پیتزا تو ماکروفر خشک میشه؟
وقتی پیتزا رو تو ماکروفر میزارید، چرا خشک میشه؟ دلایلش چیه؟ اول از همه، باید دمای ماکروفر رو به درستی انتخاب کنید. اگر دما مناسب تنظیم نشه، پیتزا ممکنه یا سوزه بشه یا به درستی پخته نشه. زمانی که زیادی بپزه، ممکنه خشک بشه. پیشنهاد ما اینه که همیشه به دستورالعملهای مناسب و استاندارد نگاه کنید.
دلایل خشک شدن پیتزا تو ماکروفر
یکی از دلایل اصلی خشک شدن پیتزا تو ماکروفر، اینه که شاید آب کافی برای خمیر استفاده نشده باشه. اگر خمیر رو به درستی و با مواد مناسب آماده نکردید، خمیر خشک میشه. همچنین، ورز زیاد به خمیر هم میتونه باعث خشک شدن اون تو ماکروفر بشه. اضافه کردن زیاد آرد هم میتونه باعث خشک شدن خمیر در ماکروفر بشه.
بهترین برنامه پخت برای پیتزا تا خشک نشدن
یکی از عوامل مهم، انتخاب برنامه صحیح برای پخت پیتزا تو ماکروفره. هر ماکروفر برنامههای مختلفی داره که برای غذاهای مختلف مناسبن. بنابراین، حتما باید برنامه مناسب رو انتخاب کنید. همچنین، زمان پخت این غذا بیشتر از ۱۵ دقیقه نباید باشه. اگر میخواید پیتزا شما خشک نشه، باید نکاتی که درباره جلوگیری از خشک شدن خمیر توی فر بود رو رعایت کنید.