نماد سایت آشپزی ایرانی

چرا پولکی به هم میچسبه؟ (2 نکته ساده)

چرا پولکی به هم میچسبه؟ (2 نکته ساده)

چرا پولکی به هم میچسبه؟

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که وقتی می‌خواهید با پولکی مهمانان را پذیرایی کنید یا خودتان هوس نوشیدن چای با سوهان کنجدی داشته‌اید، ناگهان با پولکی‌های به هم چسبیده روبه‌رو شوید. چرا پولکی به هم میچسبه؟

اگر بدانید، چسبیدن پولکی به هم به نحوه نگهداری از این شیرینی‌های محبوب بستگی دارد. نگهداری از پولکی در هوای گرم و سرد، یا بهتر بگوییم، تابستان و زمستان با یکدیگر تفاوت دارد. در تابستان، بهتر است نور مستقیم آفتاب به پولکی نخورد. نور و گرما باعث چسبیدن این شیرینی به هم می‌شود و کیفیت آن را تحت تأثیر قرار می‌دهد. کلیـه نور و حرارت، پولکی را سفت و غیرمصرفی می کنند. یک نکته مهم دیگر در مورد پولکی، دور نگه‌داشتن آن از رطوبت است. باید توجه داشت که شکر یکی از مواد اصلی تشکیل‌دهنده پولکی است، بنابراین اگر بخش کوچکی از آن به رطوبت برسد، باعث چسبندگی و گاهی غیرقابل مصرف شدن آن می‌شود. به طور خلاصه، گرما و رطوبت دشمنان اصلی کیفیت پولکی در تابستان و زمستان هستند و باعث چسبیدن آن‌ها به هم می‌شوند.

شیوه نگهداری تأثیر زیادی در چسبیدن یا نچسبیدن پولکی به هم دارد.

شیوه نگهداری

حال که معلوم شد چرا پولکی به هم میچسبه؟ ممکن است این سوال برای شما پیش‌بیاید که چگونه باید از این شیرینی‌ها مراقبت کنیم؟ یعنی چه کار کنیم تا با پولکیهای به هم چسبیده روبرو نشویم؟ جواب این سؤال بسیار آسان است. برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است جعبه پولکی را در یک محیط خشک و خنک نگهداری کنید. جایی که احتمال تماس مستقیم آن با نور و رطوبت وجود نداشته باشد. همچنین بهتر است جعبه را از یک گوشه باز کنید تا احتمال رسیدن گرما یا رطوبت به آن کاهش یابد. پیشنهاد آخرمان این است که حتی به مقدار مصرف هر بار از جعبه برداشته و آن را در قندان یا ظرف مربوطه قرار دهید. اینطوری هم نگرانی شما در مورد شیوه نگهداری کاهش می‌یابد و هم در مصرف آن صرفه‌جویی می‌شود. آیا دیدید که چقدر ساده است؟ امیدواریم که اکنون که می‌دانید چرا پولکی به هم میچسبه؟ اقدام کنید تا دیگر دانه‌های شفاف پولکی به هم نچسبند و با این شیرینی لذیذ، لذتی شیرین را تجربه کنید.

 

سایت آشپزی رضیم

آپارات

نمناک

چی شی

خروج از نسخه موبایل