چرا پاستا خمیر می شود ؟ ( 2 نکتته ساده)
چرا پاستا خمیر می شود ؟
اگر نمیخواهید پاستا خمیر بشود، باید نحوه صحیح پخت آن را یاد بگیرید. برای پختن ماکارونیهای فرمی، بهتر است تعیین کنید که چه مقدار آب برای هر تعداد ماکارونی مناسب است. اجازه دهید ماکارونیها حدود ۲۰ دقیقه در آب جوش بمانند. اگر زمان بیش از حدی به پخت آنها اختصاص دهید، ممکن است خمیر شوند. برای اطلاعات بیشتر به سایت آموزش آشپزی رضیم مراجعه کنید.
اضافه کردن روغن به ظرف آب
برای جلوگیری از خمیر شدن پاستا هیچ وقت روغن به آب جوش اضافه نکنید. این کار ممکن است باعث خمیر شدن ماکارونیهای فرمی شود. بسیاری فکر میکنند با اضافه کردن روغن و نمک میتوانند از چسبیدن ماکارونیها جلوگیری کنند، اما واقعیت این است که این روش بیشتر برای ماکارونیهای رشتهای مناسب است. روغن باعث خوشمزهتر شدن غذا و جلوگیری از چسبندگی آن به همکاری میپردازد.
استفاده از حجم آب مناسب و هم زدن پاستا
با استفاده از حجم مناسب آب برای پخت غذا، جلوی خمیر شدن آن را میگیرید. اگر به طور منظم پاستا را هم بزنید، غذای شما به هم نمیچسبد. برای جلوگیری از چسبندگی ماکارونی، نیازی به اضافه کردن روغن نیست. نمک نیز یکی از اقلام مهم برای پخت غذاست و بسیاری اهمیت زیادی به آن میدهند.
برای جلوگیری از خمیر شدن پاستا، مقدار صحیح نمک را برای آن استفاده کنید. هرگز ماکارونیهای فرمی را در آبی که هنوز به جوش نرسیده است، بریزید. حتماً آب قابلمه باید به طور کامل جوش بیافتد و سپس ماکارونیهای فرمی را اضافه کنید. با هم زدن مرتب ماکارونیها از خمیر شدن و چسبندگی آنها جلوگیری کنید. نیز مهم است که حجم ماکارونی با مقدار آب منطبق باشد، زیرا اگر ماکارونیهای زیادی را در یک قابلمه کوچک بریزید، ممکن است خمیر شوند.