چرا شربت بامیه غلیظ نمیشه ؟ (2 نکته ساده)
چرا شربت بامیه غلیظ نمیشه
شربت بامیه یک نوع شیرینی طبیعی است که برای اضافه کردن طعم به شیرینیها مانند زولبیا و بامیه استفاده میشود. این شیرینی به دلیل داشتن املاح معدنی و ویتامینهای مفید برای بدن، مورد توجه قرار میگیرد. تهیهی این شربت از مخلوط آب و شکر صورت میگیرد و با اضافه کردن کمی زعفران، گلاب یا هل برای افزودن طعم، تقویت میشود. اما گاهی اوقات، شربت بامیه به صورت غلیظ و بافتی که باید داشته باشد تهیه نمیشود. در این مقاله، به دلایل عدم غلیظ شدن این شربت میپردازیم. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
دلایل غلیظ نشدن شربت بامیه
دلیل اصلی عدم غلیظ شدن شربت بامیه، استفاده از مقدار زیادی آب است. استفاده از زیادی آب باعث شدن شربت به صورت رقیق میشود. برای جلوگیری از رقیق شدن شربت بامیه، بهتر است از مقدار صحیح و متعادل شکر و آب استفاده شود. شربتی که تهیه میکنید باید کمی غلیظتر از عسل باشد و وقتی بین دو انگشت گرفته شود، کمی چسبناک باشد. برای رسیدن به غلظت مناسب، زمان حداقلی حدود پانزده دقیقه است. حرارت مناسب هم یک عامل دیگر برای رسیدن به غلظت مناسب است. حرارت باید به گونهای باشد که شکر کاملاً حل شود و رقیقی ایجاد نکند اما به اندازه کافی باشد تا شکرک زده نشود.
راه های متناسب کردن غلظت شربت
برای تنظیم غلظت شربت بامیه میتوانید به روشهای زیر عمل کنید: برای داشتن شربت با غلظت بیشتر، میتوانید از کمترین مقدار قند استفاده کنید. اضافه کردن لیموترش به شربت، همچنین منجر به تقویت طعم و بوی آن میشود و همچنین غلظت آن را افزایش میدهد. استفاده از یک قاشق گلوکز در دقایق آخر تهیهی شربت، باعث براق شدن شیرینیها، حفظ قوام و شفافیت شربت، و همچنین جلوگیری از شکرک زدن شربت میشود.