چرا خورش فسنجان روغن نمی اندازد؟ (14 نکته مهم)
چطور میتوان خورشت فسنجان روغنی و خوشمزه درست کرد؟
فسنجان یکی از خورشتهای خوشمزه و مغذی است که در ایران با استفاده از مواد اولیه مختلف طبخ میشود. برای پخت این خورشت نیاز به کمی مهارت و دقت بیشتری دارید. در این مقاله به چند روش ساده برای تهیه خورشت فسنجان با ظاهر زیبا و مزهای فوق العاده میپردازیم. برای دیدن دقیق مراحل طبخ این خورشت به صفحه مربوطه مراجعه کنید.
۱_ هنگام خرید گردو بهتر است گردوی ایرانی و با کیفیت بخرید تا در خورشت فسنجانتان به راحتی به روغن تبدیل شود.
۲_ اگر دوست دارید خورشتی با طعم روغنی و خوشمزه داشته باشید، میتوانید به صورت مساوی از مغز پسته و مغز گردو استفاده کنید.
۳_ مغز گردو را به خوبی آسیاب کنید تا اطمینان حاصل شود که کاملاً له شده و به روغن تبدیل میشود.
۴_ زمان پخت گردو به روی شعله بسیار مهم است. خورشت فسنجان نیاز به آهسته و با صبر پخت شدن دارد تا رنگ گردو تغییر کرده و به روغن تبدیل شود.
۵_ در پایان پخت، پنج دقیقهی آخر چند قطعه یخ به خورشت اضافه کنید تا باعث تغییر حالت آن به روغن شود.
اطلاعات کلیدی درباره خواص گردو:
۱_ گردو حاوی مس، ویتامین E ، آهن، منیزیم، منگنزو فسفر است.
۲_ مصرف گردو میتواند به کاهش استرس و پیشگیری از چینها و چروکهای پوست کمک کند.
۳_ استفاده از روغن گردو میتواند به رفع سیاهی دور چشم کمک کند.
۴_ گردو با تقویت فولیکولهای مو، رشد مو را تشویق میکند.
۵_ گردو خواص آبرسانی دارد و به حفظ رطوبت پوست کمک میکند.
۶_ مصرف گردو میتواند به افزایش باروری در مردان کمک کند.
۷_ مصرف گردو باعث افزایش متابولیسم بدن و کمک به لاغری میشود.
۸_ اسیدهای چرب سالم در گردو باعث تقویت کبد و سمزدایی میشوند.
۹_ گردو میتواند به کاهش استرس و افسردگی کمک کند.
۱۰_ مصرف گردو میتواند احتمال ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش دهد.
۱۱_ حضور آنتیاکسیدان و ویتامین C در گردو باعث تقویت سیستم ایمنی میشود.
۱۲_ مصرف گردو ممکن است به درمان بیخوابی کمک کند.
۱۳_ خوردن گردو میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش دهد.
برای مشاهده تمام دستورالعملهای طبخ خورشتها به صفحه مرتبط مراجعه کنید.