چرا جوجه کباب سفت می شود ؟ (2 نکته ساده)

چرا جوجه کباب سفت می شود؟

وقتی اسم جوجه کباب را می‌شنویم، بیشتر ما به خاطر یک دورهمی یا سفر به شمال یاد می‌افتیم. ایرانی‌ها عادت دارند همیشه جوجه کباب را به عنوان غذایی محبوب در سفره‌های خود داشته باشند. اما به دلیل اینکه این غذا را خودمان در خانه طبخ می‌کنیم، ممکن است برخی اوقات با مشکلاتی مواجه شویم، مثلاً جوجه‌ها سفت شوند. در این مطلب، دلایل سفت شدن جوجه کباب و راه‌های جلوگیری از آن را بررسی خواهیم کرد.

رعایت چند نکته ساده می‌تواند باعث شود که جوجه کبابی خوشمزه و نرم داشته باشید.

علت اصلی سفت شدن جوجه کباب

استفاده از آب لیمو و نمک یکی از دلایل اصلی سفت شدن جوجه است. اما حذف این دو مورد باعث می‌شود که غذای شما بی‌طعم شود. برای حل این مشکل می‌توانید ابتدا تکه‌های مرغ را با روغن آغشته کنید تا کمتر آب لیمو و نمک به مرغ نفوذ کنند. سپس پس از اضافه کردن روغن، آب لیمو و نمک را به آن اضافه کرده و مواد را کاملاً مخلوط کنید.

لطفاً توجه داشته باشید که نباید کره را به جای روغن استفاده کنید، زیرا کره در سرما سفت می‌شود و جلوی نفوذ آب لیمو و نمک به مرغ را نمی‌گیرد.

علت دوم سفت شدن جوجه کباب

رنده کردن پیاز یکی دیگر از دلایل سفت شدن جوجه است. احتمالاً این سوال برای شما پیش آمده که چرا پیاز باعث سفت شدن می‌شود؟ بله، این درست است. اما وقتی پیاز را برای مزه دار کردن جوجه رنده می‌کنید، پیاز به جوجه می‌چسبد و زمانی که جوجه‌ها را روی حرارت می‌گذارید، پیازها زودتر از جوجه‌ها پخته می‌شوند و به نظر می‌رسد که جوجه‌ها کاملاً پخته شده اند. با این حال، وقتی غذا را سرو می‌کنید، متوجه می‌شوید که جوجه‌ها هنوز سفت هستند و کاملاً پخته نشده‌اند. بنابراین بهتر است پیازها را به صورت خلالی خرد کنید یا آب آن را بگیرید.

منبع : سایت آشپزی رضیم