چرا آش رشته آبکی شده؟ ( 2 نکته ساده)
چرا آش رشته آبکی شده؟
تهیه آش رشته خود دارای تکنیکهای خاصی است که اگر آنها را رعایت کنید، میتوانید یک آش فوقالعاده و خوشمزه درست کنید. اگر این نکات را رعایت نکنید، ممکن است با مشکلاتی مانند سفت شدن آش یا آبکی شدن آش روبرو شوید. در این مقاله، به همراه سایت آموزش آشپزی رضیم، علتها و راهحلهای آبکی شدن آش رشته را بررسی خواهیم کرد.
علت آبکی شدن آش رشته
- آب اضافی: اگر مقدار زیادی آب به آش رشته اضافه کنید، باعث آبکی شدن آن میشود. بنابراین، به مقدار آبی که اضافه میکنید دقت کنید. اگر زیاد آب ریختید، قبل از اضافه کردن رشته به آش، زیرش را زیاد کنید تا آب اضافی تبخیر شود و سپس رشته را اضافه کنید.
- داغ بودن آش: بهتر است آش را کمی خنک کنید، زیرا معمولا پس از سرد شدن، سفتتر میشود.
- زمان پخت: احتمالا آشتان هنوز جا نیفتاده است و فکر میکنید آبکی شده است. در اینصورت، زمان پخت را کم کرده و به آش اجازه دهید کاملاً جا بیفتد.
- انتخاب سبزی: استفاده از گشنیز و اسفناج به آش لطافت میدهد و از آبکی شدن آن جلوگیری میکند.
روش حل آبکی شدن آش رشته
برای حل مشکل آبکی شدن آش رشته، یک قاشق آرد را با کمی آب مخلوط کرده و به آش اضافه کنید. اگر این روش جواب نداد، میتوانید به جای آرد از نشاسته استفاده کنید.
راه دیگر برای رفع مشکل، اضافه کردن سبزی، رشته یا حبوبات به آش است. میتوانید مقدار کمتری از هر کدام که به نظرتان مناسب است را به آش رشته اضافه کنید.
توجه: پس از گذشت 5 دقیقه از اضافه کردن رشته به آش، آن را به مدت دو ساعت خاموش کنید و اجازه دهید آش کاملاً جا بیفتد.
سخن پایانی
ساقههای سبزیها را به آش اضافه نکنید و سبزیها را خرد کرده و اضافه کنید.
بعد از اضافه کردن رشته، نمک آش را تنظیم کنید تا آش رشته شما شور نشود.