نماد سایت آشپزی ایرانی

طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

راه‌اندازی سالاد اندونزی – مواد و طرز تهیه

برای تهیه این سالاد، به این مواد نیاز دارید:

  • نصف کلم قرمز
  • نصف کلم سفید
  • ۸ عدد خیارشور متوسط
  • ۴ ورق کالباس
  • نخود فرنگی و ذرت به مقدار لازم
  • ۲ عدد هویج رنده شده
  • ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز
  • ۲ قاشق غذاخوری ماست
  • ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
  • ۱ قاشق چایخوری سرکه بالزامیک (اختیاری)
  • فلفل سیاه به میزان دلخواه

برای تهیه سالاد، ابتدا کلم قرمز، کلم سفید، خیارشور، هویج رنده شده، مخلوط ذرت و نخودفرنگی را باهم مخلوط کنید. سپس کالباس را به شکل نوارهای کوچک برش دهید و به مواد خوراکی اضافه کنید.

در ادامه، سس مایونز، ماست، فلفل سیاه، آبلیمو و سرکه بالزامیک را با هم مخلوط کرده و در صورت تمایل می‌توانید به آن سرکه کلم قرمز هم اضافه کنید. (سرکه بالزامیک اختیاری است)

از سایت سایت رضیم بیشتر بدانید.

بیشتر بخوانید

سایت آپارات

چی شی

کاله

اکلا

خروج از نسخه موبایل