نماد سایت آشپزی ایرانی

طرز تهیه دسر یلدا با بیسکویت خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

طرز تهیه دسر یلدا با بیسکویت خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

درست کردن دسر یلدایی با بیسکویت و خرمالو خیلی راحته و می‌تونه شب یلدا رو خیلی زیبا کنه. این دسر با ترکیب خرمالو شیرین و بیسکویت ترد، خیلی خوبه. تهیه‌ی این دسر خیلی ساده‌ست و می‌تونه لحظات خوش‌تون و مهمان‌هاتون رو زیبا کنه. با آموزش آشپزی رضیم همراه شید.

مواد لازم برای دسر یلدایی با بیسکویت

– بیسکویت پتی‌بور: ۲ بسته
– خرمالو: ۳ عدد (رسیده و نرم)
– خامه: ۱ لیوان
– شکر: ۱/۴ لیوان (به دلخواه)
– وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
– گردو یا بادام خرد شده: به مقدار لازم (برای تزئین)

طرز تهیه دسر یلدایی با بیسکویت

1. آماده‌سازی خرمالو: خرمالوها رو پوست کنید و خرد کنید. می‌تونید اون‌ها رو با چنگال له کنید تا پوره شن.
2. تهیه‌ی مخلوط خامه: خامه، شکر و وانیل رو در یه کاسه مخلوط کنید و هم بزنید تا کرمی و نرم شه.
3. ترکیب مواد: پوره خرمالو رو به مخلوط خامه اضافه کنید و با دقت هم بزنید تا خوب ترکیب بشن.
4. لایه‌بندی دسر: توی ظرف شفاف یا لیوان‌های دسر، ابتدا یه لایه بیسکویت پتی‌بور بذارید. بعد مقداری از مخلوط خرمالو و خامه رو روی بیسکویت‌ها بریزید. این کار رو ادامه بدید تا تمام مواد تموم بشن.
5. تزئین و خنک کردن: بالای دسر رو با گردو یا بادام خرد شده تزئین کنید و بعد دسر رو به مدت ۲-۳ ساعت تو یخچال بذارید تا خنک و سفت شه.
6. سرو کردن: بعد از اینکه دسر کاملاً خنک شد، می‌تونید آمادهٔ سرو کردنش باشید.

 نکات کلیدی:
– می‌تونید از میوه‌های دیگه‌ای به جای خرمالو استفاده کنید.
– برای طعم بهتر، می‌تونید از خامه‌های طعم‌دار استفاده کنید.
– مهمه که به مدت کافی دسر رو تو یخچال بذارید تا خوب بخوابه.

 سوالات متداول:
1. آیا می‌شه از بیسکویت‌های دیگر استفاده کرد؟
بله، می‌تونید از بیسکویت‌های دیگه مثل شکلاتی یا وانیلی استفاده کنید.

  1. چطور می‌تونم دسر رو از ظرف خارج کنم؟
    اگه از لیوان‌های شفاف استفاده کردید، به راحتی می‌تونید اون‌ها رو سرو کنید. اگه از قالب استفاده کردید، به آرامی می‌تونید قالب رو به طرف.اول از همه باید دسر را در آب گرم قرار دهید تا کمی نرم شود. سپس آن را به آرامی از آب خارج کنید. می‌پرسیدین که آیا می‌توانید این دسر را از قبل آماده کنید؟ بله، می‌توانید دسر را یک روز قبل از تهیه و سرو در یخچال نگهداری کنید. امیدوارم از تهیه و لذت بردن از دسر یلدایی با بیسکویت و خرمالو لذت ببرید و شب یلدای خود را با طعم‌های خوشمزه و زیبا پر کنید!