برای کباب تابه ای چه گوشتی مناسب است ؟ (2 نکته ساده)
برای کباب تابه ای چه گوشتی مناسب است
کباب تابه ای یکی از غذاهای محبوب و سنتی خانگی ایرانی است. انتخاب گوشت مناسب برای آن، میتواند تجربهای لذتبخش و خوشمزه برای شما به همراه داشته باشد. این غذا، علاوه بر طعم خوب، نیاز به مواد اولیه ساده و زمان کمی برای پخت دارد. پس اگر میخواهید غذایی خوشمزه و سریع بپزید، با ما همراه شوید.
انواع گوشت
حیواناتی که برای مصرف آدمیان ذبح شده و گوشت آنها قابل خوردن است شامل گوشت گوسفند، گوشت گاو، گوشت گوساله، گوشت شتر، گوشت بز و گوشت بره میشود. هر کدام از این انواع گوشتها در بازارها در دورههای مختلف سال ارائه میشوند و بافت و خواص متفاوتی دارند. به عنوان مثال، گوشت شتر خاصیت شیرینتری داشته و برای سوپ مناسب است. اما به دلیل رنگ تیرهترش، ممکن است همهگیر نباشد.
گوشت مناسب برای طبخ کباب تابه ای
برای طبخ کباب تابهای معمولا از گوشت گوساله استفاده میشود زیرا دارای کمترین مقدار چربی است. اما برای جلوگیری از جمعشدن کباب در هنگام پخت، از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده میشود. گوشت گوسفند نه تنها غذا را نرمتر میکند بلکه طعم بیشتری به آن میبخشد. همچنین برای طبخ این غذا میتوان از گوشت قرمز گاو و گوشت مرغ نیز استفاده کرد.
خرید گوشت مناسب
مهمترین عامل در کباب تابهای، انتخاب گوشت مناسب است. بنابراین هنگام خرید باید دقت کافی داشته باشید. بهتر است گوشت خریداری شده یخ زده نباشد و از قصابیها باشید که گوشت را به صورت تمیز و تکه تکه میکنند. همچنین بهتر است گوشت تازه را در زمان کوتاهی از مغازه تهیه کنید تا روی آن حبابهای هوا را نبینید. گوشت تازه و کیفیتی رنگ روشنی دارد و چربیهای آن سفید است. همچنین، وجود رشتههای عضلانی بیشتر در گوشت، نشاندهنده سن پیرتر حیوان است.