برای وارفتگی کوفته چه باید کرد ؟ (2 نکته ساده)

 برای پخت کوفته چه کار باید کرد ؟

یکی از مشکلات اساسی در پخت کوفته، جلوگیری از وا رفتن آن است. اهمیت دارد که گوشت به خوبی به هم چسبیده و همگن بماند تا زمان پخت. اضافه کردن آرد به مخلوط مواد کمک می‌کند تا کوفته خوش‌فرمت‌تری داشته باشد. برای جلوگیری از وا رفتن آن، معمولا از آردهای نخودچی، گندم و برنج استفاده می‌شود. می‌توانید گوشت، برنج و لپه را مخلوط کنید، سپس به مواد دیگر اضافه کرده و خوب هم زنی کنید.

آب پیاز و جلوگیری از وا رفتن غذا

یکی از عواملی که باعث وا رفتن کوفته می‌شود، استفاده از آب پیاز است. اضافه کردن پیاز به مخلوط کوفته، طعم خاصی به آن می‌دهد. اگر پیاز آب زیادی دارد، باید آب آن خالی شود. برای اینکار، بهتر است پیازها را خشک کرده و نچسبانده تا آب کمتری از آن خارج شود. اگر پیاز خیلی آبدار است، باید آن را خالی کنید و سپس به مواد دیگر اضافه کنید.

گوشت مناسب برای جلوگیری از وا رفتن غذای کوفته

یکی از نکات مهم در جلوگیری از وا رفتن کوفته، انتخاب گوشت مناسب است. بهترین گوشت برای این غذا، گوشت گوسفندی است که خوب چرخ کرده باشید. گوشت را سه بار چرخ کنید تا نرم و همگن شود. بافت نرم تر گوشت منجر به بهتر شدن طعم غذا می‌شود. همچنین، توجه داشته باشید که گوشت چرب برای پخت کوفته مناسب نیست. باید مطابق دستور آماده‌سازی گوشت را انجام دهید. اگر گوشت خیلی چرب است، غذا ممکن است وا برود و شکل مناسبی نگیرد. ورز دادن خوب به مخلوط کوفته نیز از جمله نکات مهم برای جلوگیری از وا رفتن آن محسوب می‌شود. هرچه بیشتر ورز دهید، کوفته سفت‌تر و خوش فرمت‌تر خواهد شد.

منبع : سایت آشپزی رضیم