نماد سایت آشپزی ایرانی

برای غلیظ شدن خورش مرغ چه کنیم ( 2 نکته ساده)

برای غلیظ شدن خورش مرغ چه کنیم ( 2 نکته ساده)

برای غلیظ شدن خورش مرغ چه کنیم

خورش مرغ یکی از غذاهای محبوب ایرانی‌هاست و راه‌های مختلفی برای طبخ آن وجود دارد. از آنجایی که سلیقه‌ها متفاوتند، می‌توانید به مختلف‌ترین دستورات این خورش طعم دلخواه خود را بدهید. اگر دنبال راهکارهایی برای غلیظ‌تر شدن خورش مرغ خود هستید، حتماً ادامه این مطلب را بخوانید. همراه با سایت آشپزی رضیم باشید.

استفاده از چاشنی‌های متنوع

برای طبخ خورش مرغ، می‌توانید از چاشنی‌های مختلف استفاده کرده و طعم و غلظت متفاوتی به غذا بدهید. مثلاً می‌توانید از گوجه، هویج و سیب‌زمینی استفاده کنید. برای استفاده از این چاشنی‌ها، هویج را حلقه‌ای خرد کرده یا سیب‌زمینی را رنده کرده و آن را به غذا اضافه کنید. گاهی می‌توانید به جای رب معمولی از گوجه رنده شده استفاده کنید تا بهترین رنگ و طعم را بدست آورید.

جوشاندن خورش مرغ

اگر حین طبخ خورش متوجه شدید که غلظت آن مناسب نیست و زیادی آب اضافه کرده‌اید، می‌توانید با جوشاندن بیشتر آن، غلظت را افزایش دهید. اغلب دلیل افت غلظت اضافه‌کردن زیادی آب است. پس با ادامه دادن جوشاندن خورش، می‌توانید آب اضافه را تبخیر کرده و غلظت دلخواهتان را بدست آورید.

سخن پایانی

اولین قاعده در آشپزی استفاده از مواد اولیه با کیفیت است. با رعایت این قاعده و استفاده از خلاقیت در طبخ، می‌توانید به طعم دلخواه خود برسید. در طبخ خورش مرغ نیز با استفاده از مواد با غلظت مناسب می‌توانید بهترین نتیجه را بدست آورید.

منبع : سایت آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل