چگونگی تهیه آش رشته
قطعا تا به حال در حال پختن آش رشته در خانه بودهاید. اما ممکن است آش شما آبکی یا خیلی سفت شده باشد. برای اینکه آش رشتهتان غلظت مناسبی داشته باشد، باید توجه کنید که چند نکته را رعایت کنید. حالا ما به شما نحوه تهیه یک آش خوشمزه و نکات آن را توضیح میدهیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه آش لعاب دار
در ابتدا، پیاز را با مقدار زیادی داغ کنید چرا که این کار باعث افزایش غلظت آش میشود. در زمان سرخ کردن پیاز، زردچوبه را نیز اضافه کنید. سپس آب را به قوری پیازها بریزید و جوش بیاورید.
حبوباتی که از شب قبل خیس کردهاید را به قوری آش اضافه کنید تا کمی پخته شوند، اما از آنجایی که اضافه زیاد میتواند باعث له شدنشان شود، احتیاط کنید.
زمانی که حبوبات هنوز کاملا پخته نشدهاند، سبزی خرد شده را به آش اضافه کنید و اجازه دهید سبزیها کاملا پخته شوند تا به آش لعاب دهند. سبزیهای بیشتری که پخته شوند، بیشتر لعاب به آشتان میدهند. برای اینکه حداقل دو تا سه ساعت با حبوبات پخته شوند، بهتر است سبزیها را زودتر اضافه کنید.
در مرحله بعد، کمی آرد را با آب جوش حل کرده و هنگام هم زدن، به آش اضافه کنید. همچنین مقداری نعنا داغ را که برای تزیین آماده کردهاید، به آش بیفزایید.
در پایان، وقت اضافه کردن رشته به آش است. رشته را تکهتکه کرده و به آش اضافه کنید سپس اجازه دهید جوش بیاید و جا بیفتد.
برای طعم بهتر آش رشته، میتوانید به آن کمی خامه اضافه کنید.
راز غلظت آش رشته
اگر تمام مراحل فوق را به درستی دنبال کنید، مطمئن باشید که یک آش عالی و خوشمزه خواهید داشت.
- مقدار زیاد پیاز داغ
- پختهشدن کامل سبزی
- اضافه کردن آرد به آش رشته