برای تندی ماکارونی چه باید کرد ؟ ( 2 نکته ساده)

چطور می‌توانید تندی ماکارونی را کم کنید؟

برای از بین بردن تندی ماکارونی باید روش های مختلفی را بشناسید. انتخاب ادویه مناسب برای هر غذا بسیار اهمیت دارد. گاهی وقت‌ها به دلایلی مثل عدم تجربه یا حواس پرتی ممکن است زیاد ادویه به غذا اضافه شود. برای حل این مشکل، باید از روش‌های مناسب استفاده کنید.

استفاده از لیمو ترش و سرکه برای کاهش تندی ماکارونی

استفاده از آب لیمو ترش یکی از بهترین روش‌ها برای کاهش تندی ماکارونی است. اضافه کردن مواد ترش به غذا کمک می‌کند تا تندی آن کاهش پیدا کند. بسیاری افراد آب لیموترش و سرکه را با هم ترکیب می‌کنند و به غذا اضافه می کنند. برای نتیجه بهتر، این مواد باید در زمان مناسب به غذا اضافه شوند. اما توجه داشته باشید که استفاده از چاشنی‌های ترش در تمام غذاها مناسب نیست.

روش‌های شیرین کردن ماکارونی برای کاهش تندی

استفاده از قند، عسل و شکر یکی از روش‌هایی است که کمک می‌کند تا تندی ماکارونی کاهش یابد. بسیاری افراد برای کاهش تندی غذا، مقداری شکر یا قند به غذا اضافه می‌کنند. برای اضافه کردن این‌ها به غذا باید ابتدا آنها را با آب ترکیب کرده و سپس به غذا اضافه کنید.

افزایش حجم غذا نیز می‌تواند به کاهش تندی ماکارونی کمک کند. اگر غذای شما خیلی تند شده است، می‌توانید رشته‌های بیشتری به آن اضافه کنید. همچنین، استفاده از سیب زمینی، کره بادام زمینی و سبزیجات هم از روش‌های موثری برای کاهش تندی ماکارونی‌است.

منبع: سایت آشپزی رضیم