برای ترد شدن زولبیا چه باید کرد ( 2 نکته ساده)

راز ترد و لذیذ شدن زولبیا چیست؟

اگر شیرینی‌ها رو دوست دارید، قطعاً تا حالا زولبیا رو نهایتاً یکبار تازه چیدیده‌اید. این شیرینی زیبا تو افطار ما جا افتاده و نحوه طبخشم خیلی راحته. اگر تا حالا سعی کردین این شیرینی رو درست کنید، ممکنه با مشکل نرم شدنش روبرو شدین. اگر می‌خواین بدونین چطور می‌تونید زولبیای خودتون رو ترد و خوشمزه بپزید، با ما همراه باشید. از سایت آشپزی رضیم دیدن کنید.

چرا زولبیا هم نرم و هم ترد می‌شه؟

دلایلی که باعث نرم یا خشک شدن زولبیا میشن، بررسی میشن. اگه زولبیا رو زیاد تو روغن چرب کنید، خیلی خشک میشه، اما اگه کم توی روغن برگزارش کنید، نرم میشه. ضخامت زولبیا هم تأثیر داره، اگه زیاد باشه نرم و اگه باریک باشه خشک میشه. قوام شربت هم خیلی مهمه، اضافه زیادی باعث خشک شدن و رقیق شدن شیرینی میشه. زولبیای خودتون رو داغ ولی نه گرم توی شهد داغ قرار بدید، بعد از خارج کردنش صبر کنید تا کمی خنک و خشک بشه. اگه زولبیا رو با روغن چرب سرخ کنید، خشک میشه، پس بهتره از روغن مایع استفاده کنید. وقتی زولبیاها آماده شدن، اونا رو داغ ولی روی هم قرار ندید تا نرم نشن.

چه کارهایی برای ترد شدن می‌تونین انجام بدین؟

اضافه کردن گلوکز به شیرینی باعث ترد شدنش میشه و همچنین زیباتر می‌شه. می‌تونید این افزودنی بی‌رنگ رو استفاده کنید. این ماده از شکر کردن شیرینی جلوگیری می‌کنه. اگه شهد شیرینیتون به درستی تهیه کنید، مطمئن باشید زولبیایی ترد و لذیذ در دست خواهید داشت.

منبع : سایت آشپزی رضیم