نماد سایت آشپزی ایرانی

برای اینکه لازانیا به هم نچسبد چه کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

برای اینکه لازانیا به هم نچسبد چه کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه می‌توانیم جلوی چسبیدن لازانیا را بگیریم؟

یکی از اصلی‌ترین مسائلی که زنان در زمان پختن لازانیا با آن مواجه می‌شوند، این است که ورقه‌های آن به یکدیگر چسب می‌کنند. برای جلوگیری از این مشکل، زمانی که می‌خواهید ورقه‌های لازانیا را در آب جوش بپزید، کمی نمک و روغن به آب اضافه کنید. این مواد کمک می‌کنند تا ورقه‌ها از هم جدا شوند. اگر ورقه‌ها جدا شوند، خیلی راحت‌تر می‌توانید آنها را در ظرف بچینید و مواد مورد نظر را اضافه کنید. پس حتماً با آموزش‌های آشپزی رضیم همراه باشید.

راهکارهای قراردادن ورقه‌های لازانیا در ظرف

یکی از نکات حیاتی برای جلوگیری از چسبیدن ورقه‌های لازانیا، قرار دادن صحیح آنها در ظرف است. ابتدا یک لایه عمودی از ورقه‌ها را در ظرف قرار دهید و سپس مواد را بر روی آن بریزید. بعد از آن، یک لایه افقی از ورقه‌ها را بر روی مواد بچینید تا ورقه‌ها به یکدیگر چسب نکنند. زمانی که ورقه‌ها در آب جوش هستند، حتماً آنها را از هم جدا کنید. این کار کمک می‌کند تا ورقه‌ها از هم جدا شده و پخت بهینه‌ای داشته باشند.

راهکارهایی برای جلوگیری از چسبیدن ورقه‌های لازانیا

یکی از نکات مهم برای جلوگیری از چسبیدن ورقه‌های لازانیا، استفاده از آب سرد برای آبکشی ورقه‌هاست. آب سرد باعث کاهش حرارت میان ورقه‌ها می‌شود و باعث جلوگیری از چسبیدن آنها به یکدیگر می‌شود. بهتر است از آبکش‌های فلزی برای آبکشی ورقه‌های این غذا استفاده کنید، زیرا آبکش‌های پلاستیکی ممکن است حرارت ورقه‌ها را افزایش دهند و باعث چسبیدن آنها به هم شوند.

برای پختن لازانیا لذیذ، استفاده از ظروف مناسب بسیار حائز اهمیت است. بهتر است ظروفی که از جنس پیرکس و شیشه هستند را برای این منظور انتخاب کنید. قبل از قرار دادن ورقه‌ها در ظرف، کناره‌ها و کف ظرف را با روغن چرب کنید تا جلوی چسبیدن ورقه‌ها به ظرف گرفته شود.

منبع : سایت آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل