برای آش رشته از چه سبزی استفاده کنیم؟ ( 2 نکته ساده)

برای آش رشته از چه سبزی استفاده کنیم؟

آش رشته یک غذای سنتی و محبوب در ایران است. اغلب در ماه رمضان نیز در میز افطار حضور دارد. همه ما عاشق این غذا از دست پخت مادربزرگمان بوده‌ایم. شاید تا به حال سعی کرده باشید این غذا را بپزید اما نمی‌دانستید کدام سبزی‌ها باید به آن اضافه کنید تا طعم مانند آش مادربزرگتان داشته باشد. در ادامه، سبزی‌های مورد نیاز برای آش و خواص آن‌ها را به شما معرفی می‌کنیم. با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.

سبزی آش رشته

در برخی شهرها، سبزی‌هایی که به آش رشته اضافه می‌شود، کمی متفاوت است. اما ما در اینجا سبزی‌هایی که در اکثر شهرها یکسان است را به شما معرفی می‌کنیم.

برای نفرات 10 تا یک کیلو سبزی آش نیاز داریم. مناسب است این مقدار را به این شکل تقسیم کنید:

  • اسفناج یا برگ چغندر 200 گرم
  • تره 200 گرم
  • گشنیز 200 گرم
  • شوید 200 گرم
  • جعفری 200 گرم

بعضی افراد از ترخون یا سبزی‌های کوهی نیز استفاده می‌کنند.

خواص سبزی‌های آش

اسفناج، این سبزی دارای خواص بسیاری است. از جمله می‌توان به دارا بودن پروتئین، ویتامین‌های مختلف، مواد مغذی و آهن، و همچنین اثرات مثبت آن بر فشار خون و فقر خون اشاره کرد. همچنین، طعم خوبی به آش می‌دهد.

تره، خواص آن شامل داشتن مقدار زیادی آهن، کاهش فشار خون و درمان یبوست است.

گشنیز، این سبزی دارای نکاتی نظیر عطر و طعم خوب، ضد التهاب بودن، حاوی آهن، فیبر و ویتامین‌های مختلف است. این سبزی به کنترل دیابت و مشکلات معده کمک می‌کند و درمان درد صفرا و عفونت‌های ادراری را فراهم می‌کند.

از ویژگی‌های شوید می‌توان به خواصی همچون ضد نفخ بودن، تسریع در هضم غذا، افزایش سوزاندن چربی‌ها در بدن، درمان اسهال و… اشاره کرد.

جعفری، با عطر خوب خود به آش رشته زندگی می‌بخشد. خواص آن شامل کنترل قند خون، دفع سموم بدن، تقویت سیستم ایمنی و غیره است.

سخن آخر

در این مقاله، انواع سبزی‌های مورد استفاده در آش رشته و خواص آن‌ها را معرفی کردیم. امیدواریم که از این اطلاعات استفاده کرده باشید.

منبع : سایت آشپزی رضیم