از کجا بفهمیم نان جوش شیرین دارد ؟ ( 2 نکته ساده)
چطور متوجه شویم که نان جوش شیرین دارد؟
جوش شیرین یا بیکربنات سدیم یک ماده ای غیر مضر است، اما برای پختن نان مناسب نیست. امروزه برای خرید نان، بسیاری از مردم به دنبال این هستند که نانی که میخرند، جوش شیرین نداشته باشد. چراکه جوش شیرین ممکن است باعث بروز بیماری های مختلف در نان شود. در برخی از نوع نانها با رژیمهای ویژه مثل سنگک و بربری، باید از جوش شیرین استفاده نشود. اطلاعات بیشتر در سایت آشپزی رضیم قابل دسترسی است.
نشانه های نان جوش شیرین
برخی نشانه ها وجود دارند که به شما میگویند نان شما جوش شیرین دارد یا نه. یکی از شایعترین نشانه ها، بوی نان است. اگر نان جوش شیرین دارید و در یک کیسه پلاستیکی بگذارید و گره بزنید، بوی نامطبوعی مشخص خواهید کرد. همچنین میتوانید مزه قلیایی جوش شیرین را در دهان تشخیص دهید. این موارد معمولاً به شما اطلاع میدهند که نان جوش شیرین دارد یا خیر.
راه های آزمایشگاهی برای تشخیص نان جوش شیرین
در آزمایشگاه میتوان با بررسی سطح pH خمیر، متوجه شد که آیا نان شما جوش شیرین دارد یا خیر. اگر سطح pH بیشتر از ۵ باشد، احتمالاً از جوش شیرین برای پختن نان استفاده شده است. برعکس، اگر سطح pH سه و نیم باشد، نشان می دهد که از جوش شیرین برای پختن نان استفاده نشده است. هر نوع جوش شیرین باید طبق استانداردهای تعیین شده مورد بررسی قرار گیرد تا اطمینان حاصل شود که مناسب است یا خیر. با انجام این روش ها، میتوانید بهترین نان را خریداری کنید.