از کجا بفهمیم ماکارونی پخته ؟ ( 2 نکته ساده )

از کجا بفهمیم ماکارونی پخته ؟

ماکارونی یک غذای خوشمزه است که بسیاری از افراد دوست دارند. می‌خواهید بفهمید کی باید این غذا را بپزید؟ باید روش‌های آشپزی این غذا را یاد بگیرید. بعد از آماده کردن سس ماکارونی، رشته‌ها را در قابلمه آب جوش بریزید. بسیاری از افراد رشته‌های معمولی یا شکل‌دار را برای پخت انتخاب می‌کنند. بعد از اینکه رشته‌ها در قابلمه هستند، حدود یک چهارم زمانی طول می‌کشد تا بپزند. قبل از پخت هیچ وقت رشته‌ها را از روی حرارت بردارید. همراه با سایت آموزشی آشپزی رضیم باشید.

روش پختن ماکارونی خوشمزه

برای پختن ماکارونی، خمیر باید کاملاً در آب جوش بپزد. اگر می‌خواهید این غذا را دم کنید، حتماً ببینید که خمیر پخته شده است. در غیر این صورت، غذای شما به خوبی پخته نخواهد بود. وقتی بفهمید ماکارونی در قابلمه آب جوش پخته است، می‌توانید آن را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید. پس از آبکش کردن، می‌توانید آب سرد یا آب گرم را به غذا بریزید و صبر کنید تا آب غذا خشک شود. سپس می‌توانید سیب‌زمینی‌ها را در ته قابلمه بچینید تا به خوبی سرخ شوند. مواد این غذا را می‌توانید در وسط غذا بریزید یا با غذا مخلوط کنید.

سس خوشمزه برای ماکارونی

بسیاری از افراد برای افزایش خوشمزگی ماکارونی، رشته‌ها را با سس ترکیب می‌کنند تا سس به خوبی روی رشته‌ها برود. پس از ترکیب مواد، می‌توانید آن‌ها را در قابلمه بریزید و به آرامی دم دهید. البته برخی از افراد بدون دم کردن، غذا را سرو می‌کنند بدون اینکه در قابلمه بریزند. این روش پخت برای غذای ایتالیایی شناخته شده است.

منبع : سایت آشپزی رضیم