آیا میشود خمیر پیراشکی را در یخچال نگه داشت ؟ ( 2 نکته ساده)
خمیر پیراشکی را در یخچال نگه داریم یا نه؟
اگر میخواهید خمیر پیراشکی خود را نگهداری کنید، بهترین راه این است که آن را در یخچال بگذارید. برای شروع، خمیر را آماده کنید و به اندازه مورد نیاز آن را تقسیم کنید. ابعاد پیراشکیها معمولاً کوچک است. سپس خمیرها را گرد کنید و با روغن پوشانید. سپس میتوانید آنها را درون یخچال یا فریزر قرار دهید. اگر قصد دارید خمیر را در فریزر قرار دهید، تنها باید یک روز در فریزر باشد تا کمی یخ بزند. سپس خمیر را به دمای محیط بیاورید تا آماده پخت شود.
آماده سازی خمیر برای پخت پیراشکی
خمیرهای آماده برای پیراشکی مواد اولیه آن هستند، البته میتوانید خودتان هم خمیر پیراشکی را تهیه کرده و آنها را در روغن سرخکنید. برخی افراد ممکن است ندانند چگونه خمیر را به خوبی آماده کنند تا بافت مناسبی داشته باشد. اگر مواد مناسب را برای خمیر استفاده کنید، بهتر است آن را در یخچال نگه دارید تا بافت منسجم تری پیدا کند، تا غذای تهیه شده خوشمزهتر باشد.
مدت زمان نگهداری خمیر پیراشکی در یخچال
خمیر پیراشکی بهتر میشود اگر در یخچال باشد، اما تا زمان زیادی نمیتوانید آن را در آنجا نگه دارید. برای برخی ممکن است خمیر بیش از حدی را آماده کرده و بخشی از آن را در یخچال نگه دارند. اگر زمان زیادی خمیر را در یخچال نگه دارید، ممکن است بافت آن تحت تأثیر قرار گیرد و دیگر برای استفاده مناسب نباشد. بنابراین باید در زمان معینی خمیر را در یخچال نگه دارید و پس از آن برای پختن از آن استفاده کنید.