آبگوشت چند ساعته میپزه ؟ (2 نکته ساده)
آبگوشت چند ساعته میپزه ؟
یکی از چیزهای مهم که وقتی آبگوشت میپزیم باید بهش توجه کنیم، زمانیه که غذا رو میپزیم. اگه میخوای که غذات خوشمزه بشه، باید وقت پختش رو در نظر بگیری. قبل از پخت غذا، حداقل ۲۴ ساعت قبل باید حبوبات رو خیس کنی. همچنین میتونی حبوبات رو قبل از پخت، جوش بیاری و آبشون رو تخلیه کنی تا حبوبات بدون نفخ بپزن. اگه میخوای که غذا سریعتر آماده بشه، میتونی توی دیگپز بذاریش.
چند ساعته طول میکشد تا دیزی لعاب بیندازد ؟
بیشتر خانمها حدود ۴ الی ۵ ساعت زمان میذارن که آبگوشت رو بپزن. میتونی حرارت زیر قابلمه رو کم کنی تا غذات بعد از ۵ ساعت آماده بشه. اگه میخوای غذا لعاب بیشتری داشته باشه، توی قابلمههای چدنی یا سنگی قرار بدیش. چون توی آبگوشت مواد زیادی استفاده میشه، پختنش زمانبره.
مواد اصلی آبگوشت و مدت زمان پخت آنها
گوشت یکی از مهمترین مواد آبگوشته که حدود ۴ ساعت زمان میبره تا خوب بپزه. برای اینکه تمام مواد توی آبگوشت خوب نرم بشن، باید به غذا فرصت بیشتری بدی تا زیر حرارت گاز پخته شن. بعضی از خانمها میخوان غذا رو سریعتر آماده کنن، به همین دلیل حرارت زیر قابلمه رو بالا میبرن. اما اگه حرارت رو زیاد کنی، نه تنها آب غذا کم میشه، بلکه مواد غذایی هم خوب پخته نمیشن. اگه میخوای که لعاب بیشتری از غذات دریافت کنی، باید پخت رو با حرارت آرام تنظیم کنی.
کی باید دیزی روی حرارت بگذاریم ؟
اگه میخوای شامت با آبگوشت صورت بگیره، باید از ظهر قابلمه رو روی حرارت بذاری تا خوب بپزه. تمامی مواد اصلی مثل گوشت، حبوبات، ادویههای مخصوص و … به غذا طعم خوبی میدن. حتما هر کدوم از این مواد رو به مقدار مناسب استفاده کنی تا یه غذا بینظیری رو با خانوادهات لذت ببری.