کشک را چگونه به آش رشته اضافه کنیم؟ ( 2 نکته ساده)
چطور میتوان کشک را به آش رشته اضافه کرد؟
آش رشته یک غذای خوشمزه است که معمولاً در میان خانوادهها سرو میشود. برای آمادهسازی یک آش خوشمزه، باید موارد مهمی را رعایت کرد. تزیین آش با کشک، پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ، آن را زیباتر میکند. شما میتوانید با توجه به سلیقه خود این موارد را به آش خود اضافه کنید.
در این مقاله قصد داریم روش اضافه کردن کشک به آش رشته را برای شما توضیح دهیم. همراه سایت آشپزی رضیم باشید.
روش اضافه کردن کشک به آش رشته
بهتر است کشک را در آخرین مراحل پخت آش به آن اضافه نکنید. به جای این کار، کشک را فقط برای تزیین روی آش استفاده کنید و جداگانه در سفره قرار دهید تا هر فرد بتواند به طعم دلخواه خود برسد. ممکن است کسی از طعم کشک خوشش نیاید، پس بهتر است این طریق را انتخاب کنید.
برای آش خوشمزه، میتوانید کشک خشک را خریداری کرده و خودتان ساب کنید. این طریق باعث میشود که طعم آش رشته شما بسیار خوب شود. برای ساب کردن کشک، نیاز به کشک خشک، کشک ساب و کمی آب دارید.
اگر کشک آماده را تهیه کردهاید، بهتر است قبل از استفاده، آن را حدود ۲۰ دقیقه بجوشانید تا باکتریهای موجود در آن بیشتری از بین برود. توجه داشته باشید که اگر زیادی بپزد، ممکن است کشک بریده شود.
اگر کشک بسته بندی را تهیه کردهاید، کافی است آن را با کمی آب مخلوط کرده و روی آش تزیین کنید.
خواص کشک
کشک دارای کلسیم بالا، پروتئین غنی و از نظر تغذیهای برای کودکان در دوره رشد و زنان باردار بسیار مفید است.
مصرف کشک به هضم غذا کمک زیادی میکند و درمان برخی از بیماریهای معده را تسهیل میدهد. علاوه بر این، کشک برای سلامت دستگاه گوارش بدن بسیار مفید است.