کشک را چگونه به آش رشته اضافه کنیم؟ ( 2 نکته ساده)
چطور میتوانیم کشک را به آش رشته اضافه کنیم؟
آش رشته یک غذای خوشمزه است که معمولاً در میان دوستان و خانواده سرو میشود. برای داشتن یک آش عالی، باید نکات مهمی را رعایت کنیم. تزیین آش با کشک یکی از جلبکنندههای آن است و میتواند ظاهر زیباتری به آش بدهد. برای تزیین آش از کشک، پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ استفاده میشود. هر کدام از این مواد را بر اساس سلیقه خود میتوانید اضافه کنید.
در این مقاله، روش اضافه کردن کشک به آش رشته را برای شما توضیح میدهیم. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
روش اضافه کردن کشک به آش رشته
بعضی افراد در آخرین مراحل پخت آش، کشک را با کل آش ترکیب میکنند؛ اما بهتر است کشک را فقط برای تزیین روی آش استفاده کنید و جداگانه وارد سرویس کنید. اینطوری هر کسی میتواند به آشش طبق سلیقهاش کشک اضافه کند، زیرا شاید طعم کشک را دوست نداشته و آش را نپذیرد.
برای داشتن یک کشک خوشمزه و با طعم خوب، بهتر است کشک خشک را خریداری و خودتان آن را ساب کنید. کشکی که خودتان ساب کردهاید، طعم آش رشته شما را بیشتر بهبود میبخشد. برای این کار نیازمند کشک خشک، کشک ساب و مقداری آب هستید.
اگر کشک آماده از فروشگاه تهیه کردهاید، بهتر است آن را حدود ۲۰ دقیقه بجوشانید تا باکتریهای موجود در آن از بین برود. به یاد داشته باشید که اگر زیاد بپزد، کشک ممکن است بریده شود.
اگر از کشک بسته بندی استفاده میکنید، کافی است آن را با کمی آب رقیق کرده و روی آش را تزیین کنید.
خواص کشک
کشک دارای مقدار زیادی کلسیم است و حاوی پروتئین بسیار زیادی میباشد. مصرف کشک برای کودکان در دوره رشد و زنان باردار بسیار مفید است.
این محصول به هضم غذا کمک زیادی میکند و در درمان بسیاری از مشکلات معده موثر است. همچنین، برای سلامت دستگاه گوارش بدن بسیار مفید است.