کشک آش رشته را چگونه درست کنیم؟ (2 نکته ساده)
چطور میتوانیم کشک آش رشته را درست کنیم؟
معمولاً ما کشک آش رشته را از محلهای غذائی یا فروشگاههای لبنیاتی آماده تهیه میکنیم. اما برخی افراد دوست دارند خودشان کشک آش بپزند. کشکی که خودتان درست میکنید، مطمئناً طعم بهتری از کشکهای بازاری خواهد داشت. اگر شما هم تمایل دارید کشک آش را خودتان درست کنید، ادامه این مطلب را بخوانید.
در ادامه، میخواهیم نحوه تهیه کشک آش رشته در منزل را به شما بیاموزیم. با وبسایت آشپزی رضیم همراه باشید.
نحوه تهیه کشک آش رشته در منزل
برای تهیه کشک آش رشته در خانه، به کشک خشک، کشک ساب و آب نیاز دارید. کشک خشک را میتوانید از عطاری و فروشگاهها تهیه کنید. کشکهای خشک را داخل کشک ساب بریزید و مقداری آب ولرم به آنها اضافه کنید تا روی کشکها از آب پوشیده شود. سپس با دست کشکها را بسابید. کنارههای کشک ساب دارای شیارهایی هستند که به سهولت بسابیدن کمک میکند. اگر کشک ساب ندارید، میتوانید این کار را در یک کاسه ساده انجام دهید، اما کار شما کمی دشوارتر خواهد بود. باید کشکها را تا زمانی بسابید که آبی که اضافه کردهاید کاملاً غلیظ شده و به کشک رقیق تبدیل شده باشد. وقتی کشک به غلظت مورد نظر رسید، میتوانید آن را در شیشه یا ظرف دیگر خالی کنید.
پس از خالی کردن کشک ساب، اگر کشکهای خشک باقی مانده بودند، میتوانید مجدداً آب اضافه کنید و این کار را ادامه دهید تا همه کشکها آب بخورند.
بعد از آن، کشک سابیده شده را در یخچال قرار دهید تا خنک و کمی سفت شود. سپس آن را برای تزیین روی آش رشته استفاده کنید و در خونه هم قرار دهید.
کشک آماده
اگر میخواهید از کشکهای بازاری استفاده کنید، میتوانید کشک پاستوریزه و بستهبندیشده و همچنین کشک سنتی از فروشگاههای لبنیاتی تهیه کنید. بهتر است کشکی که از لبنیاتی تهیه میکنید را تقریباً 20 دقیقه بپزید تا باکتریهای آن از بین بروند.