کشک آش رشته را چگونه درست کنیم؟ ( 2 نکته ساده)
چطور میتوان کشک آش رشته را درست کرد؟
اکثراً ما کشک آش رشته را از فروشگاه یا بخش لبنیاتی میخریم اما برخی از ما دوست دارند خودشان کشک آش را تهیه کنند. کشکی که خودتان درست میکنید، حتماً طعم بهتری از کشکهای آماده بازار دارد. اگر شما هم تمایل دارید که خودتان کشک آش را درست کنید، ادامه این مطلب را بخوانید.
در ادامه، قصد داریم روش تهیه کشک آش رشته در منزل را به شما آموزش دهیم. با ما در سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.
نحوه تهیه کشک آش رشته در منزل
برای تهیه کشک آش رشته در منزل، به کشک خشک، کشک ساب، و آب نیاز دارید. کشک خشک را از فروشگاههای عطاری تهیه کنید. کشک خشک را در کشک ساب بریزید و مقداری آب ولرم به آن اضافه کنید تا کشکها بخوبی آب بخورند. سپس با دست کشکها را سابیده و شیارهای کنار کشک ساب به شما کمک خواهند کرد. اگر کشک ساب ندارید، این کار را میتوانید در یک کاسه ساده انجام دهید، اما کمی دشوارتر خواهد بود. سابیدن کشکها را ادامه دهید تا زمانی که آب اضافه شده کاملاً غلیظ شده و کشک به آب رقیق تبدیل شود. زمانی که کشک به ضخامت دلخواه شما رسید، میتوانید آن را در شیشه یا ظرف دیگری خالی کنید.
پس از خالی کردن کشک ساب، اگر کشکهای خشک هنوز باقی ماندهاند، میتوانید آب دیگری اضافه کنید و ادامه دهید تا تمام کشکها آب بخورند.
پس از این مراحل، کشک سابیده شده را در یخچال قرار دهید تا خنک و کمی سفت شود. سپس آن را برای تزیین روی آش رشته استفاده کنید و در میان سفره نیز قرار دهید.
کشک آماده
اگر تمایل دارید از کشکهای آماده بازار استفاده کنید، میتوانید کشک پاستوریزه و بستهبندی شده و یا کشک سنتی از فروشگاههای لبنیاتی تهیه کنید. بهتر است کشک خود را از لبنیاتیها تهیه کنید و آن را حدود 20 دقیقه بجوشانید تا باکتریهای آن از بین بروند.