چگونه کیک اسفنجی را با خامه تزئین کنیم ( 2 نکته ساده)
چگونه کیک اسفنجی را با خامه تزئین کنیم
کیک اسفنجی یکی از محبوبترین انواع کیک است که بسیاری از ما آن را دوست داریم، بهویژه افرادی که علاقهمند به پخت کیک هستند. این کیک راحتتر از بقیه نوعهای کیک پخته میشود. همچنین، این نوع کیک بافتی مناسب برای تزیین با خامه دارد. پس اگر شما هم به این دسته از افراد متعلق هستید، حتما این مطلب را ادامه دهید تا بهترین روشهای تزیین کیک با خامه را برایتان توضیح دهیم. همراه با سایت آشپزی رضیم باشید.
طرز تهیه خامه برای تزیئن کیک اسفنجی
راحتترین راه برای تزیین کیک با خامه، استفاده از خامه امادهی خاص برای خامهکشی است که میتوانید به سادگی از فروشگاههای قنادی یا کیکپزی تهیه کنید. البته میتوانید این خامه را هم به روش خانگی درست کنید. در ادامه به سادهترین روشهای تهیهی خامه خاص برای خامهکشی و تزیین کیک به روش خانگی میپردازیم.
طرز تهیه خامه مخصوص خامهکشی به روش خانگی
برای تهیه خامه برای تزیین کیک اسفنجی، به مواد اولیهای مانند خامه با چربی بالا، شکر یا خاک قند و وانیل نیاز داریم. در ابتدا، ظرف مناسبی که به اندازه مقدار خامه مورد نیاز جای داشته باشد را انتخاب میکنیم. سپس خامه را داخل ظرف میریزیم و خوب هم میزنیم. حتما به خاطر داشته باشید که حجم خامه پس از هم زدنهای متعدد افزایش مییابد، پس پس از انجام این مرحله، خامه را برای بیست دقیقه در فریزر قرار میدهیم.
در مرحله بعد، خامه را از فریزر بیرون میآوریم و به آن شکر یا خاک قند و وانیل اضافه میکنیم. دوباره مواد را با هم میزنیم تا خوب ترکیب شود و دانههای شکر در خامه حل شوند. این مرحله بسیار مهم است زیرا اگر دانههای شکر حل نشوند، ممکن است در هنگام خامهکشی و تزیین کیک اسفنجی مشکلزا باشند. سپس دوباره مواد را برای بیست دقیقه دیگر در فریزر قرار میدهیم. وقتی خامه به خوبی سفت شد، میتوانید از ابزارهای مختلف کیک از آن برای خامهکشی و تزیین استفاده کنید.
یک نکته دیگر که در تهیه خامه میتوانید به آن توجه کنید، استفاده از رنگهای خوراکی است. به این صورت که مقداری رنگ خوراکی به خامه اضافه کرده و آن را خوب هم میزنید تا خامه رنگی برای تزیین کیک اسفنجی داشته باشید.