چگونه کتلت کم روغن درست کنیم ؟ (2 نکته ساده)
چگونگی تهیه کتلت کم روغن؟
کتلت یک غذای خوشمزه است، اما معمولاً زیاد روغن میگیرد. اگر میخواهید کتلت کم روغن بپزید، باید چگونگی پختن آن با کمترین روغن را بدانید. کتلتهای رژیمی، کتلتهایی هستند که با کمترین مقدار روغن سرخشده و از مواد کمکالری تشکیل شدهاند. این کتلتها کمتر روغن جذب میکنند و میتوانید آنها را به عنوان یک گزینه سالم برای ناهار یا شام انتخاب کنید. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
روشهای آمادهسازی کتلت با کمروغن
بسیاری از افراد برای پخت کتلت کم روغن، از سرخکنهای بدون روغن یا سولاردم استفاده میکنند. میتوانید کتلتهای رژیمی با سویا یا سبزیجات تهیه کرده و سپس آنها را با کمترین میزان روغن سرخ کنید. ابتدا سیبزمینیها را رنده کنید، اما برای اینکه خیلی له نشوند. سپس سیبزمینیها را داخل آب گرم بریزید و پوست آنها را پوشانده و صبر کنید تا خنک شوند. پیاز را نیز پوست کنید و رنده کنید. سویا را در آب گرم خیس کنید و آب آن را تخلیه کنید. سپس سویا را فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.
سپس تمامی مواد را در غذاساز له کنید تا خمیری شود. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و فلفل، پیاز و ادویههای مورد نظر را اضافه کنید. میتوانید بر اساس سلیقه خود از انواع مختلف ادویه برای پخت کتلت کم روغن استفاده کنید.
پخت کتلت کم روغن در فر
برای پخت کتلت کم روغن در فر، ابتدا فر را گرم کنید و به مدت یک ساعت روی دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید. در این دما، کتلت رژیمی پخته میشود و میتوانید لذت آن را ببرید. اگر میخواهید کتلتها طلایی شوند، حالت گریل فر را روشن کنید.