چگونه کباب کوبیده چرب درست کنیم ( 2 نکته ساده)
روش ساخت کباب کوبیده چرب
کباب کوبیده یک غذای خوشمزه و محبوب است که خیلی از مردم خوششون میاد، خصوصا اگر چربی زیاد داشته باشه. خیلی از ایرانیها این غذا رو خونگی درست میکنن. حالا با ما همراه باشید تا براتون روش درست کردن کباب کوبیده چرب رو به همراه تصویر بگیم. با آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.
مواد لازم
قلوه گاه گوسفندی ۴۰۰ گرم
راسته گوساله ۶۰۰ گرم
پیاز ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
کره ۲۵ گرم
چربی گوسفند ۲۰۰ گرم
روش تهیه کباب کوبیده چرب و لذیذ
اول از همه گوشت گوساله و گوسفندی رو با چربی گوسفند ریز کنید. بهتره این کار رو دو بار انجام بدید. هر چقدر چربی گوسفند بیشتر باشه، کباب کوبیدهتون خوشمزهتر و چربتر میشه.
در مرحله بعدی پیازها رو رنده کنید و آبشون رو خوب بگیرید. بعد گوشت ریز شده، پیاز رنده شده، نمک و فلفل رو توی یه کاسه بزرگ بریزید و همه مواد رو خوب باهم مخلوط کنید. حداقل باید 15 دقیقه مواد رو خوب ورز بدید.
بعد از اون یه پارچه روی کاسه بکشید و مواد رو یه ساعت توی یخچال بذارید.
بعد از یه ساعت مواد رو از یخچال بیرون بیارید و دوباره ورز بدید. بعد مواد رو روی سیخ بکشید.
بعد از اینکه مواد رو روی سیخ کشیدید، با استفاده از قلمو آشپزی کباب کوبیدههارو به کره غلیظ کنید. اینکار باعث میشه کبابهاتون چرب و خوشمزه بمونن و خشک نشن.
بعد سیخهای کباب کوبیدهتون رو روی حرارت بذارید. هنگام پخت، هر چند دقیقه یکبار کبابها رو با کره چرب کنید تا خوب چرب بشن.
نکته آخر
کباب کوبیده یک غذای خوشمزه و محبوبه که هرچقدر چربتر باشه، خوشمزهتر و لذیذتره. برای اینکه کباب کوبیدههاتون خوشمزه و چرب بشن، میتونید چربی گوسفند بیشتری به مواد اضافه کنید و هنگام پخت هر چند دقیقه یکبار کبابها رو با کره بزنید تا کبابها چربتر و خوشمزهتر بشن.