چگونه کباب کوبیده پفکی درست کنیم ( 2 نکته ساده)
چگونه کباب کوبیده پفکی درست کنیم
کباب کوبیده یک غذای خوشمزه و محبوب در ایران است. برای طبخ این غذا لذت بخش، باید تمام ترفندها و نکات آن را رعایت کنید تا کباب کوبیده پفکی خوشمزه و مانند رستوران ها درست کنید.
امروز به شما دستور پخت کباب کوبیده پفکی را به همراه نکات مهم آموزش میدهیم. همراه با سایت آشپزی رضیم باشید.
مواد لازم برای طبخ کباب کوبیده پفکی
۸۰۰ گرم گوشت مخلوط
۲۰۰ گرم پیاز آب گرفته
۱۰۰ گرم دنبه تازه گوسفندی
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
فلفل سیاه به اندازه دلخواه
۴ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
۵۰ گرم کره
طرز تهیه کباب کوبیده پفکی
ابتدا گوشت و دنبه چرخ کرده را با پیاز رنده شده آب گرفته، نمک، فلفل، زعفران دم کرده و بکینگ پودر در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. سپس خوب مخلوط کنید.
مخلوط را روی سلفون بگذارید و یک ساعت در یخچال بگذارید. سپس بعد از خارج کردن از یخچال، دو بار به مدت 2 دقیقه ورز بدهید.
یک قسمت از مخلوط را بردارید و روی سیخ قرار دهید. سپس مواد را به خوبی در سیخ پخش کنید و با انگشتها کباب کوبیده را روی سیخ فشار دهید.
برای پخت، ابتدا حرارت زیاد باشد تا گوشتها جمع شوند و سپس حرارت را کم کنید تا داخل آن پخته شود. در حین پخت، کره را روی کباب کوبیده بزنید.
برای پفکی شدن کباب کوبیده
برای حالت پفکی، میتوانید بکینگ پودر اضافه کنید. بکینگ پودر باعث میشود کباب کوبیده ها حالتی پفکی و خوشمزه داشته باشند.
سخن آخر
کباب کوبیده یک غذای بسیار خوشمزه است. برای حالت پفکی، بکینگ پودر به غذا اضافه کنید.