چگونه کباب کوبیده را به سیخ بزنیم ( 2 نکته ساده)
چگونه کباب کوبیده را به سیخ بزنیم
کباب کوبیده یک غذای محبوب ایرانی است که بسیار در ایران مورد پسند قرار میگیرد. اکثراً این غذا در رستورانها طبخ میشود. یکی از دلایلی که در منزل آن زیاد تهیه نمیشود، نیاز به مهارت و تجربه برای پخت آن است. یکی از بخشهای اساسی کباب کوبیده، نحوه سیخ زدن مواد کباب است که برخی افراد در این فرآیند دچار مشکل میشوند.
در ادامه با ما همراه باشید تا روش کامل سیخ زدن کباب کوبیده را برای شما توضیح دهیم. همراه سایت آشپزی رضیم باشید.
نحوه به سیخ کشیدن مواد کباب کوبیده
در این بخش به طور مرحله به مرحله نحوه سیخ زدن مواد کباب کوبیده را به همراه تمامی نکات توضیح خواهیم داد:
یکی از مهمترین نکاتی که باید رعایت کنید، به خوبی مواد را ورز دهید. شما باید مواد کباب کوبیده را به خوبی ورز دهید. حداقل باید به مدت 10 دقیقه مواد را ورز داده تا چسبندگی لازم برای جلوگیری از ریزش مواد از سیخ ها ایجاد شود.
نکته بعدی که باید رعایت کنید این است که سیخ هایی که قرار است استفاده کنید، تمیز و بدون هیچ چسبندگیای باشد.
قبل از سیخ زدن مواد، بهتر است مواد کباب کوبیده و سیخ ها را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
در این مرحله یک کاسه آب کنارتان قرار دهید. بعد از خروج مواد کباب کوبیده و سیخ ها از یخچال، دوباره مواد را به مدت دو دقیقه ورز دهید. سپس به اندازهی یک نارنجی بزرگ، مواد را برداشته و روی سیخ قرار دهید. برای پخش بهتر مواد، میتوانید انگشتانتان را به آب بزنید و سپس مواد را به خوبی روی سیخ ها پخش کنید.
بعد از پخش مواد، با فشار انگشتهای خود روی کباب کوبیده، فشار دهید تا مواد کاملاً به سیخ چسبد. در نهایت، دو سر مواد را به خوبی به سیخ ها چسبانید.
سخن آخر
بسیاری از افراد در فرآیند سیخ زدن مواد به مشکل برمیخورند. برای داشتن کباب کوبیدهای مثل رستورانها، باید نکاتی را رعایت کنید. در بالا نحوه سیخ زدن مواد به شما به صورت مرحله به مرحله توضیح دادهایم. با استفاده از این نکات، میتوانید کبابهای خوشمزهای درست کرده و لذت ببرید.