چگونه کباب کوبیده ترد درست کنیم ( 2 نکته ساده)

راه‌های تهیه کباب کوبیده ترد

کباب کوبیده یک غذای خوشمزه و محبوب است که بسیاری از ما ایرانی‌ها دوست داریم. برای پختن کباب کوبیده ترد و آبدار باید چند نکته مهم را در نظر بگیریم تا بتوانیم کباب خوشمزه و تردی درست کنیم. ادامه مطلب را بخوانید تا دستور پخت کباب کوبیده ترد و خوشمزه را به شما توضیح دهیم. با آموزش‌های سایت آشپزی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده ترد

گوشت چرخ‌کرده؛ یک کیلوگرم

پیاز؛ ۳۰۰ گرم

زعفران ساییده شده؛ یک قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه کباب کوبیده ترد

برای پختن کباب کوبیده ابتدا گوشت را چرخ کنید. حواستان باشد که برای تهیه کباب کوبیده گوشتی از گوسفند و گوساله استفاده نمایید تا کباب کوبیده شما ترد و خوشمزه شود.

سپس آب پیاز را به خوبی فشار دهید تا تفاله پیاز جدا شود. این کار باعث شده کباب کوبیده شما تردتر شود.

تمامی مواد را در یک کاسه مخصوص قرار داده و خوب مخلوط کنید. سپس به مدت 10 الی 15 دقیقه مخلوط را ورز دهید تا کباب کوبیده شما ترد و خوشمزه شود.

سپس کاسه را با سلفون پوشانده و به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

پس از خنک شدن مواد، دو بار به مدت 2 الی 3 دقیقه مخلوط را ورز دهید. این کار باعث شده کباب کوبیده‌ها چسبنده شوند و در نهایت بسیار ترد شوند.

مواد را روی سیخ بکشید، سپس سیخ‌ها را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مواد به سیخ چسبند. سپس سیخ‌ها را روی منقل قرار داده و پخت کنید.

نکته آخر

کباب کوبیده یک غذای فوق‌العاده لذیذ و محبوب است. برای پختن کباب کوبیده ترد و آبدار باید به نکات مهمی توجه کنید که تمامی آن‌ها را در این مطلب توضیح داده‌ایم. با پیروی از این راهکارها موفق به تهیه کباب کوبیده ترد و خوشمزه خواهید شد و از طعم فوق‌العاده آن لذت خواهید برد.

منبع : سایت آشپزی رضیم