چگونه کباب چنجه آبدار درست کنیم ( 2 نکته ساده)
چگونه کباب چنجه آبدار درست کنیم
کباب چنجه یک غذای بسیار خوشمزه ایرانی است که با گوشت گوسفند تهیه میشود. طعم بسیار خوبی دارد. برای پختن این غذا باید مراحل مشخصی را دنبال کنید تا نتیجهی خوبی بگیرید.
در ادامه با ما همراه باشید تا دستور پخت کباب چنجه آبدار را به شما توضیح دهیم. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
مواد لازم برای تهیه کباب چنجه آبدار
- گوشت فیله یا ران گوسفند: یک کیلوگرم
- پیاز: ۲ عدد
- ماست: ۲ قاشق غذاخوری
- سس مایونز: یک قاشق غذاخوری
- فلفلدلمهای: یک عدد
- فلفل سبز به میزان لازم
- آب لیموترش تازه: ۳ قاشق غذاخوری
- روغنزیتون: یک قاشق غذاخوری
- دنبه به میزان لازم
- نمک و فلفل به میزان لازم
دستور پخت کباب چنجه آبدار
ابتدا گوشت گوسفند را به قطعات مکعبی برش دهید.
پیاز را آسیاب کرده و با سایر مواد از جمله سس مایونز، ماست، آب لیموترش، نمک، فلفل و روغن زیتون در هم مخلوط کنید.
حواستان باشد که سس مایونز و ماست باعث میشوند کبابها آبدار و خوشمزه شوند. همچنین هر چه بیشتر گوشت قطعات در این مخلوط قرار بگیرد، کبابها آبدارتر و خوشمزهتر میشوند.
گوشتهای مکعبی را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. سپس مواد را درون یک کاسه سلفون بریزید و حداقل ۸ تا ۱۰ ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس پیازها را از مواد جدا کنید و یک تکه گوشت را به سیخ بکشید و به ترتیب یک تکه دنبه و سپس دوباره یک تکه گوشت را به سیخ بکشید. این کار را تکرار کنید.
سیخها را بر روی منقل قرار دهید و کبابهای چنجه آبدار و خوشمزه را پخت کرده و لذت ببرید.
سخن آخر
کباب چنجه یک غذای بسیار خوشمزه ایرانی است. برای تهیه کباب چنجه آبدار باید توجه کنید به نکاتی که در بالا ذکر شد. با پیروی از این نکات، میتوانید کبابهای خوشمزه و آبداری را تهیه کنید.