چگونه پودر سوخاری به مرغ می چسبد ؟ ( 2 نکته ساده)

راز چسباندن پودر سوخاری به مرغ

اگر مایلید مرغ سوخاری خوشمزه و شیرینی بپزید، باید ترفندها و نکات مهم را در نظر داشته باشید. از جمله این نکات، استفاده از پودر سوخاری که برای پخت مرغ سوخاری استفاده می‌شود، مهم است. در این مطلب، ما به اشتراک می‌گذاریم نکات و ترفندهای لازم برای تهیه این غذای خوشمزه. پس با سایت آشپزی رضیم همراه باشید.

نکات مهم برای چسباندن پودر سوخاری به مرغ سوخاری

یکی از نکات حائز اهمیت برای اینکه پودر سوخاری به مرغ چسبید، کیفیت پودر سوخاری است. اگر پودر دارای رطوبت زیادی باشد، پودرها به مرغ چسب نخواهند خورد. برای حفظ رطوبت پودر، بهتر است آن را در محیط خشک و خنک نگه دارید. بسیاری از افراد پودرهای سوخاری را در یخچال نگهداری می‌کنند که این روش مناسبی برای حفظ پودر نیست.

استفاده از تخم مرغ و آرد سفید، یکی دیگر از نکات مهم برای تهیه مرغ سوخاری است. ابتدا تکه‌های مرغ را در آرد سفید و سپس در تخم مرغ بغلطانید. تخم مرغ از چسبندگی تکه های مرغ به پودر کمک می‌کند. سپس از پودر سوخاری استفاده کنید و اقدام به پخت تکه های مرغ در روغن کنید.

اندازه مناسب ادویه برای تهیه مرغ سوخاری

حتماً به اندازه ادویه‌های استفاده شده برای تهیه مرغ سوخاری توجه کنید. مهم است که اندازه و مزه ادویه ها با پودر سوخاری همخوانی داشته باشد. در زمان سرخ کردن، حرارت روغن نباید بسیار زیاد باشد. از حرارت ملایم برای پختن تکه‌های مرغ استفاده کنید تا کاملاً پخته شوند. شما می‌توانید در مدت کوتاهی این غذا را طبخ کرده و لذت ببرید.

منبع : سایت آشپزی رضیم