چگونه پاستیل را از قالب جدا کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه پاستیل را از قالب جدا کنیم ؟

اگر می خواهید پاستیل را از قالب خارج کنید، اولین قدم این است که نوع قالب را بررسی کنید. امروزه بسیاری از افراد این خوراکی خوشمزه را در خانه تهیه می کنند. از انواع مختلفی از قالب‌ها برای تهیه پاستیل استفاده می شود. همراه سایت آشپزی رضیم باشید.

جدا کردن پاستیل از ظروف مختلف

برای جدا کردن پاستیل از قالب‌های پلاستیکی و سیلیکونی باید توجه کنید که چند نکته مهم وجود دارد. بعد از اینکه پاستیل سفت شد، آن را از یخچال بیرون بیاورید. سپس قالب را حدود ۱۵ تا ۲۰ ثانیه روی بخار آب بگذارید. همچنین می توانید یک ظرف بزرگتر با آب گرم پر کنید و قالب را حدود ۱۵ تا ۲۰ ثانیه در آب گرم نگه دارید. حواستان باشد که سطح آب ۲ الی ۳ سانتیمتر پایین‌تر از لبه قالب باشد. سپس با دست قالب را فشار دهید و از نوک چاقو یا خلال دندان برای جدا کردن پاستیل استفاده کنید. در آخر قالب را روی بشقاب و ظرفی که قراره پاستیل را سرو کنید، قرار دهید تا جدا شود و به آن نچسبد.

یکی از قالب‌های مهم برای تهیه پاستیل، قالب‌های فلزی هستند. فلز حساسیت زیادی به گرما دارد. برای جدا کردن پاستیل از قالب‌های فلزی می توانید از حوله گرم و سشوار استفاده کنید. بشقاب و ظرف را پاستیل را نچسبان نگه دارید و آن را روی دهانه قالب فلزی بگذارید. قالب را روی بشقاب برگردانید و با حوله گرم روی قالب بپوشانید و منتظر بمانید تا پاستیل از قالب جدا شود. می توانید در این مرحله از سشوار نیز استفاده کنید.

جدا کردن پاستیل از ظروف شیشه‌ای

برای جدا کردن پاستیل از قالب‌های شیشه‌ای و پیرکس، باید دمای ظرف را تغییر دهید. قرار دادن قالب‌های شیشه‌ای در آب گرم باعث تغییر ناگهانی دمای آنها و شکسته شدن آنها می شود. بنابراین، بعد از بیرون آوردن قالب‌های شیشه‌ای از یخچال، چند دقیقه در دمای اتاق قرار دهید و سپس در معرض گرما قرار دهید.

منبع : سایت آشپزی رضیم