چگونه پاستیل درست کنیم بدون گلوکز و ژلاتین ( 2 نکته ساده)
چگونه پاستیل خانگی بدون گلوکز و ژلاتین درست کنیم
اکثر ما دوست داریم در خانه به راحتی پاستیل های خوشمزه تهیه کنیم. برای این کار بدون استفاده از ژلاتین و گلوکز، باید روش های ساده ای را بررسی کنیم. بسیاری از کارخانه ها برای تهیه پاستیل از ژلاتین و گلوکز استفاده می کنند، اما شما می توانید در منزل خود پاستیل با کیفیت بالا بدون این مواد آماده کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا روش های تهیه پاستیل بدون ژلاتین و گلوکز را بیاموزید. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
بهترین روش های تهیه پاستیل بدون گلوکز و ژلاتین
برای تهیه پاستیل خانگی بدون ژلاتین و گلوکز ابتدا بسته های ژله دلخواه خود را خریداری کنید. سپس طعم مورد نظر خود را انتخاب کرده و آن را با آب سرد مخلوط کنید. سپس مخلوط را روی بخار قرار داده و آن را بریق تر و شفاف کنید. سپس مخلوط را به کف قالب های پاستیل بریزید و آن را در یخچال یا فریزر قرار دهید تا انجماد کند.
روش درست کردن پاستیل در دمای اتاق و یخچال
برای تهیه پاستیل در دمای اتاق، مخلوط را در قالب های سیلیکونی بریزید و آن را در یخچال یا فریزر قرار دهید تا سفت شود. میتوانید از پودر ژله و آب سرد برای تهیه مخلوط استفاده کنید و سپس مواد را در دمای اتاق قرار دهید و در آخر آن را در قالب ها بریزید.