چگونه همبرگر پف میکند ؟ ( 2 نکته ساده)
چگونه همبرگر پف میکند ؟
همبرگر یک غذای محبوب است که بسیاری از ما دوست داریم. می توانید خودتان این غذا را در منزل تهیه کنید. برای این کار، باید روشهای مختلف تهیه همبرگر را بشناسید. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
روش های پف کردن همبرگر
بعضی از ما دوست داریم گوشت همبرگرمان پف داشته باشد تا طعم بهتری داشته باشد. برای به دست آوردن بهترین همبرگر، بهترین گزینه استفاده از گوشت تازه است. همبرگرهای خوشمزهتر زمانی سرو میشوند که از گوشت تازه گوساله استفاده شود. استفاده از گوشت چرخکرده آماده نیست، بنابراین بهتر است خودتان گوشت تازه را چرخکرده و برای پخت همبرگر استفاده کنید.
یکی از نکات مهم دیگر برای تهیه همبرگر، نگهداری تمام مواد در حالت سرد است. تا زمانی که به پختن همبرگر نرسیدهاید، باید آنها را در یخچال نگه دارید. حرارت زیاد ممکن است بافت غذا را خراب کند و مواد چربی را کشنده کند که باعث از بین رفتن مزه لذیذ غذا میشود. چربی گوشت باعث خوشمزهتر شدن غذا میشود.
نکاتی در مورد پف کردن همبرگر
حتماً گوشت همبرگر را بیش از حد ورز ندهید. استفاده از گوشت تازه برای تهیه برگر خوشمزه و لذیذ ضروری است. میتوانید برگرها را در ماهیتابه درست کنید. حواستان باشد که نمک را زود اضافه نکنید تا شکل برگر دچار مشکل نشود. تقسیم گوشت به صورت مساوی باعث میشود تمام برگرها شکل یکنواختی داشته باشند.