چگونه همبرگر را در فر درست کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)
چگونه همبرگر را در فر درست کنیم ؟
امروزه خیلی از ما دوست داریم که همبرگر خانگی رو در فر بسازیم. فر یکی از وسایلیه که میتونی انواع غذاهای مورد علاقت رو توش درست کنی. قبل از پختن غذا در فر، باید یاد بگیری چکار کنی. یک نکته خیلی مهم اینه که فر رو قبل از استفاده گرم کنیم تا غذا به درستی پخته بشه. بیاین با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشیم.
روش درست کردن همبرگر درون فر
یکی از چیزهای مهم برای پختن همبرگر در فر اینه که فر رو روی حالت گریل قرار بدیم. اگه حالت گریل رو انتخاب کنیم، حدود 4 تا 5 دقیقه زمان میبره تا گوشت بپزه. باید 4 تا 5 دقیقه هم دیگه گوشت رو تو فر روی حالت گریل بزاریم تا غذا آماده بشه. میتونی بسته به سلیقهات مدت زمان پخت رو تعیین کنی. اگه میخوای که غذا خوب پخته بشه باید دمای فر رو روی 165 تا 166 درجه بزاری. اگه دوست داری که غذا کمی نیمپز باشه، باید دما رو روی 140 تا 145 درجه بزاری.
مواد مورد نیاز برای پخت همبرگر درون فر
برای پختن همبرگر خانگی در فر باید همه مواد لازم برای غذا رو آماده کنیم. برای پختن مناسب این غذا باید مواد رو به تعداد مناسب و با آشتاندن اندازههاشون چید. برای پختن این غذا باید از گوشت گوساله استفاده کنیم. مواظب باش که حجم گوشت رو بر اساس تعداد افراد مصرفکننده انتخاب کنیم. میتونی از نمک دریا هم برای خوشمزهتر شدن طعمش استفاده کنی. خیلی از افراد برای پختن این غذا از سس وسترشایر استفاده میکنن که به طعم غذا خوشمزهای میده.
برای اینکه همبرگر خوب پخته بشه، باید همه مواد رو با هم مخلوط کنیم. باید همه مواد لازم مثل فلفل سیاه، چودر سیر، نمک، ادویه و … رو با گوشت مخلوط کنیم و بعد گوشت رو تو فر بذاریم.