چگونه همبرگر آماده را سرخ کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه همبرگر آماده را سرخ کنیم ؟

اکثر افراد امروزه برای پخت همبرگر از بسته های آماده استفاده می‌کنند. برای آماده کردن این بسته ها باید نکاتی را رعایت کنید. سرخ کردن همبرگر آماده به نسبت آسان است، و بسیاری از افرادی که وقت زیادی برای پخت غذا ندارند، از این بسته ها استفاده می‌کنند تا آسان تر به غذا برسند. برای تهیه یک همبرگر خوشمزه، روش ها و ترفندهای سرخ کردن آن را باید بدانید. با ما وب‌سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.

طرز پخت و سرخ کردن همبرگر آماده

برای سرخ کردن همبرگر آماده، ابتدا بسته را از فریزر خارج کنید. تابه را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا گرم شود. یک قاشق روغن زیتون به تابه اضافه کنید و صبر کنید تا گرم شود. سپس تکه‌های گوشت را داخل تابه قرار دهید و در هر مرحله آن‌ها را برگردانید تا به خوبی سرخ شوند. حواستان باشد که هر دو طرف گوشت را بپزید.

پس از پخت گوشت همبرگر، می‌توانید از پنیر استفاده کنید. پنیر گودا برای پخت این غذا مناسب است. گوشت را از تابه بیرون بیاورید، روی دستمال بگذارید تا روغن آن جذب شود. سپس گوشت را بین دو نان قرار دهید و پنیر را روی آن‌ها بگذارید. می‌توانید این همبرگر را با خیارشور، گوجه، کاهو یا هر ماده غذایی دلخواه دیگر سرو کنید.

نکاتی در مورد یخ زدایی همبرگر های آماده

بهترین روش برای یخ زدایی همبرگر آماده این است که آن‌ها را چند ساعت در یخچال قرار دهید. اگر عجله دارید، می‌توانید بسته ها را در یک کیسه دارای آب گرم بگذارید تا یخ آنها آب شود.

منبع : سایت آشپزی رضیم