چگونه همبرگر آبدار درست کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه همبرگر آبدار درست کنیم؟

اگر می‌خواهید یک همبرگر آبدار و خوشمزه بسازید، باید دستورالعمل درست کردن این غذا را به خوبی بشناسید. برای تهیه این غذا، بسیاری از افراد از پیاز رنده شده استفاده می‌کنند. اما برای اینکه همبرگرتان آبدار شود، بهتر است از پیاز خرد شده استفاده کنید. استفاده از پیاز خرد شده باعث می‌شود که همبرگر شما آبدارتر شود. یکی از موارد مهم برای پخت همبرگر خوشمزه این است که از فلفل دلمه آسیاب شده استفاده کنید. اگر فلفل دلمه آسیاب شده را همراه با جعفری به گوشت اضافه کنید، بدون شک همبرگرتان خوشمزه‌تر خواهد بود. با ما و آموزش‌های آشپزی سایت رضیم همراه باشید.

مراحل دقیق تهیه همبرگر آبدار

همبرگرهای خوشمزه را می‌توانید با انواع سس‌ها سرو کنید تا از طعم خوشایند آن لذت ببرید. برای تهیه همبرگر آبدار و خوشمزه، باید مراحل دقیق تهیه این غذا را به خوبی بفهمید. ابتدا جعفری و نعنا را خوب بشویید و خشک کنید. سپس تمام مواد را درون غذاساز بریزید و آسیاب کنید. پیاز را پوست کنید و به صورت ریز خرد کنید. همچنین می‌توانید به جای پیاز از سیر نیز استفاده کنید. گوشت چرخ کرده را با سایر مواد ترکیب کرده و به خوبی مخلوط کنید. میزان مخلوط کردن گوشت باید به اندازه‌ای باشد که تمام مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.

برای جلوگیری از چسبیدن همبرگر به دستتان، می‌توانید از دستکش استفاده کنید. برای تهیه یک همبرگر آبدار و خوشمزه، باید به دقت دستورالعمل را دنبال کرده و اجرا کنید. شما می‌توانید انواع همبرگرهای با مغز پخته شده را در ماهیتابه یا فر آماده کنید.

نکاتی برای تهیه همبرگر آبدار

یکی از نکات مهم برای تهیه همبرگر آبدار، استفاده از حرارت ملایم برای پختن غذا است. باید همبرگر را هر چند دقیقه یک بار بچرخانید تا هر دو طرف آن به طور کامل پخته شود. شما می‌توانید همبرگرها را تقریباً ۴ دقیقه به طور مناسب پخته و با سس و انواع ادویه‌ها سرو کنید. مراقب باشید که تمام نکات تهیه این غذا را یاد بگیرید تا همبرگرتان آبدارتر و خوشمزه‌تر شود.

منبع: سایت آشپزی رضیم