چگونه مرغ سوخاری را گرم کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)
چگونه مرغ سوخاری را گرم کنیم ؟
بسیاری از افراد وقتی مرغ سوخاری را میخورند، نمیپسندند چون معمولاً سرد است. میتوانی بعداً مرغ سوخاریت را گرم کرده و لذت ببری. اگر دوست داری تکههای مرغت مثل اول باشه و بعد از گرم کردنش لذتشو ببری، باید چند ترفند رو رعایت کنی. همراه سایت آشپزی رضیم بیا.
روشهای مختلف گرم کردن مرغ سوخاری
یکی از نکات مهم برای گرم کردن مرغ سوخاری استفاده از روش مناسبه. امروزه خیلیا برای گرم کردن غذاها از مایکروویو استفاده میکنن. میتونی تکههای مرغتو تو یه ظرف مناسب بذاری و بعدش ظرف رو تو مایکروویو بذاری. بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه، غذات گرم میشه و میتونی بخوری. بیشتر مایکروویوها یه گزینه دارن که غذا رو گرم میکنه. با انتخاب این گزینه میتونی غذاتو سریعتر بخوری.
یه روش دیگه که برای گرم کردن مرغ سوخاری استفاده میشه، استفاده از دستگاه توستره. امروزه توسترها خیلی استفاده میشن تو خونهها. میتونی تکههای مرغت رو تو توستر بذاری و تو کمترین زمان ممکن گرمشون کنی. بعضی توسترها پیشرفتهان و دارای گزینههای گرمکردن غذا هم هستن. میتونی بر اساس حجم تکههای مرغ، گزینه گرم کردن غذا رو انتخاب کنی و بعد غذاتو بخوری. توستر یکی از دستگاههاییه که برای گرمکردن غذاهای مختلف استفاده میشه.
گرم کردن مرغ سوخاری درون ماهیتابه و قابلمه
یه روش دیگه که برای گرم کردن مرغ سوخاری استفاده میشه، استفاده از ماهیتابه یا قابلمه. میتونی تکههای مرغت رو تو ماهیتابه یا قابلمه بذاری. بعد از اینکه تکهها رو تو ماهیتابه قرار دادی، باید حرارت زیر ماهیتابه رو کم کنی. حواست باشه که اگر حرارت زیر ماهیتابه زیاد باشه، ممکنه تکههای مرغ کاملن گرم نشن. پس حرارت زیر ماهیتابه رو کم کن تا همه بخشهای مرغ گرم بشن.