چگونه مرغ سوخاری را مزه دار کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه مرغ سوخاری را مزه دار کنیم ؟

برای ایجاد طعم خوشمزه در مرغ سوخاری، باید توجه زیادی به جزئیات داشته باشید. امروزه بسیاری از افراد این غذای خوشمزه را در خانه تهیه می‌کنند. قبل از سرخ کردن تکه‌های مرغ، باید مراقب باشید که بوی مشکل‌زا مرغ از بین برود. بیایید همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشیم.

نکاتی برای افزایش طعم مرغ سوخاری

یکی از نکات مهم برای افزایش طعم مرغ سوخاری، استفاده از ادویه‌های مناسب است. بر اساس تعداد تکه‌های مرغی که می‌خواهید سرخ کنید، باید ترکیبی از تخم مرغ، آرد و پودر ادویه مزه دار برای تغلیظ طعم استفاده کنید. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ را بزنید تا کاملاً مخلوط شود. ادویه‌هایی مانند فلفل سیاه، پودر کاری، فلفل قرمز، زنجبیل، نمک و … را با هم ترکیب دهید و به تخم مرغ اضافه کنید. سپس تکه‌های مرغ را در این مخلوط قرار دهید.

با دو دست، مواد و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. مهم است که تکه‌های مرغ کاملاً با مخلوط پوشانده شوند. برای طعم خوشمزه‌تر، از پودر پانکو استفاده کنید. این پودر به مرغ‌ها ظاهر و طعمی فوق‌العاده می‌دهد. با استفاده از پودر پانکو، می‌توانید آسان‌تر و خوشمزه‌تر این غذا را طبخ کنید.

نیم پز کردن مرغ برای ارتقای خوشمزگی مرغ سوخاری

یکی از نکات مهم برای آماده سازی مرغ سوخاری، قبل از سرخ کردن، آب‌پز کردن مرغ است. با آب‌پز کردن مرغ، می‌توانید مرغ را نیمه‌پز کرده و سپس سرخ کرده و از طعم لذت ببرید. برخی افراد تکه‌های مرغ را بدون آب‌پز کردن، در مخلوط پودر سوخاری می‌گذارند. باید بدانید که آب‌پز کردن مرغ سبب سرخ شدن سریع‌تر آن می‌شود.

منبع : سایت آشپزی رضیم