چگونه مرغ را با پودر سوخاری سرخ کنیم ؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه مرغ را با پودر سوخاری سرخ کنیم ؟

قرار است در اینجا چگونگی پخت مرغ سوخاری با استفاده از پودر سوخاری را به شما بگوییم. بسیاری از مردم دوست دارند این غذا را بپزند و ما به شما نشان خواهیم داد چگونه می‌توانید در خانه مرغ سوخاری خوشمزه‌ای آماده کنید. خوش آمدید به سایت آشپزی رضیم.

روش تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری

برای پخت مرغ سوخاری با پودر سوخاری باید ابتدا روش پخت غذا را یاد بگیرید. برای شروع، مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری را آماده کنید. تخم مرغ، سینه و ران مرغ، آرد الک شده، نمک، ادویه‌های مختلف و پودر سوخاری از مواد اصلی استفاده شده در این غذا هستند. اگر از مرغ پخته شده حساس هستید، بهتر است مرغ را ابتدا آبپز کنید. آبپز کردن مرغ باید به گونه‌ای باشد که کاملاً پخته شود. سپس اجازه دهید که مرغ‌ها خشک و خنک شوند.

برای آماده کردن مرغ سوخاری با پودر سوخاری، ابتدا تخم‌مرغ را بزنید. سپس ادویه‌ها مانند فلفل سیاه و آویشن را به تخم‌مرغ اضافه کنید. تکه‌های مرغ را ابتدا در آرد بغلتانید و سپس به تخم‌مرغ آغشته کنید. در مرحله آخر، مرغ‌ها را در آرد سوخاری قرار دهید و آن‌ها را بچرخانید. آغشتن تکه‌های مرغ به آرد باید به گونه‌ای باشد که سطح مرغ‌ها کاملاً پوشیده شود.

نحوه سرخ کردن مرغ سوخاری با پودر سوخاری

روغن را در ظرف مناسبی ریخته و اجازه دهید داغ شود. تکه‌های مرغ که پودر سوخاری روی آن‌ها است را در روغن قرار دهید. سپس از حوله کاغذی برای جذب اضافی روغن استفاده کنید. برای افزودن طعم، می‌توانید ادویه‌های مختلف یا سس‌های متنوع را به مرغ سوخاری اضافه کنید. برای سرو کردن مرغ سوخاری با آرد سوخاری، می‌توانید از نان تست استفاده کنید.

منبع : سایت آشپزی رضیم