چگونه فلافل را سرخ کنیم ؟ (2 نکته ساده)
راههای سرخ کردن فلافل
یکی از مراحل مهم در تهیه فلافل، مرحله سرخ کردن آن است. برای اینکه فلافلها پفکنند و خوشمزه شوند، همچنین از مرحله تهیه مواد، نحوه سرخ کردن بسیار مهم است. در ادامه همراه باشید تا روشهای مختلف سرخ کردن این غذای خوشمزه را به شما توضیح دهیم. با سایت آشپزی رضیم همراه شوید.
نحوه سرخ کردن قرصهای فلافل
برای ترد و خوشمزه شدن قرصهای فلافل باید در حین سرخ کردن به چند نکته ساده توجه کنید. این نکات شامل:
اولین مرحله پس از آمادهسازی مواد، قرصها را حداقل یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا انسجام لازم بین مواد فلافل شکل بگیرد و در هنگام سرخ کردن از هم پاشیده نشوند.
در قدم بعدی، قابلمهای با اندازه متوسط (آن هم بدون اینکه خیلی بزرگ باشد تا روغن زیادی مصرف نشود) را بر روی حرارت متوسط گذاشته و به اندازه یک سوم ارتفاع قابلمه روغن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود.
حالا قالب را بردارید و مقداری از مواد را داخل آن قرار دهید و قرص فلافل را با قالب در قابلمه بریزید. حتما هر بار به اندازه گنجایش قابلمه، قرصها را به داخل قابلمه بریزید تا از هم پاشیده نشوند. بعد از ۵ تا ۷ دقیقه، وقتی که فلافلها طلایی و خوب پخته شدند، آمادهاند و از روغن خارج کنید.
در نهایت، با استفاده از دستمال یا کاغذ مخصوص روغن، قرصها را از اضافیهای روغن پاک کرده و آماده سرو شدن هستند.
واژه آخر
یکی از مراحل اصلی طبخ این غذای خوشمزه، نحوه سرخ کردن آن است. با رعایت نکات فوق میتوانید به راحتی و با لذت از طعم خوشمزه این غذا لذت ببرید.