چگونه فلافل بدون روغن درست کنیم ؟ (2 نکته ساده)
راههای تهیه فلافل بدون استفاده از روغن
بعضی از مردم در حال حاضر به دنبال غذاهایی هستند که در طول پخت کمترین میزان روغن را به خود میکشاند یا حتی بدون روغن باشد. امروزه، اهمیت زیادی به سلامتی غذاها داده میشود. به دلیل اینکه سرخکردن فلافل زیادی از روغن میطلبد، همراه ما باشید تا روش تهیه فلافل بدون روغن یا رژیمی را برای شما توضیح دهیم.
ترفند بهترین آشپزخانه برای تهیه فلافل بدون روغن
مواد لازم برای پخت فلافل خانگی رژیمی
- نخود 500 گرم
- پیاز 2 عدد
- سیر 4 حبه
- لیموترش 1 عدد
- زیره 1/2 قاشق چایخوری
- گشنیز یا جعفری 1/2 پیمانه
- فلفل قرمز و سیاه 1/2 قاشق چایخوری
- نمک 2 قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
- آرد نخودچی 100 گرم (3/4 پیمانه)
- آب 1 پیمانه
راهنمای تهیه فلافل خانگی بدون روغن
- نخود را حداقل 48 ساعت خیس کنید و چندین بار آب آن را تغییر دهید تا نخود ها بدرستی خیس شود.
- پیاز و سیر را شسته و در یک خردکن ریز کنید. سپس آنها را درون تابهای با زیره به مدت 15 دقیقه تفت دهید.
- نخودها را به همراه گشنیز یا جعفری رنده شده داخل چرخ گوشت بریزید. توجه داشته باشید که خیلی ریز نشوند تا مواد از هم پاشیده نشود.
- تمامی مواد خردشده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. سپس آب لیمو، ادویه، بکینگ پودر و مخلوط سیر و پیاز را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- آب و آرد نخودچی را اضافه کرده و مخلوط کنید.
- خمیر را با الگوهای فلافل شکل دهید و در سینی فر که قبلاً با کره چرب شده است قرار دهید. سپس سینی را در فر به دمای 180 درجه قرار دهید.
نکته آخر
برای سفتی فلافل بدون روغن میتوانید از این دستورپخت استفاده کنید. این غذای خوشمزه و رژیمی را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و لذت ببرید.