چگونه شوری کوکو سیب زمینی را بگیریم ( 2 نکته ساده)

چگونه شوری کوکو سیب زمینی را بگیریم

گاهی وقت‌ها غذا شور می‌شود چون نمک زیادی به آن افزوده شده است. اگر غذای شما شور شده، می‌توانید از ترفندهایی استفاده کنید تا شوری آن را برطرف کنید.

امروز با ما همراه باشید تا تمامی ترفندهای مفید برای برطرف کردن شوری کوکو سیب زمینی را به شما بیاموزیم. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

نکات و ترفند های مفید برای برطرف کردن شوری کوکو سیب زمینی

اگر کوکو سیب زمینی شما بسیار شور شده است، می‌توانید از ترفندهای زیر برای برطرف کردن شوری غذا استفاده کنید:

1. اضافه کردن سیب زمینی: اگر مخلفات کوکو سیب زمینی شما شور شده است، می‌توانید مقداری سیب زمینی اضافه کنید تا شوری غذا کمتر شود.

2. افزایش تعداد تخم مرغ: اگر مخلفات کوکو سیب زمینی شما شور شده است، می‌توانید تعداد تخم مرغ‌ها را افزایش دهید تا شوری غذا کمتر شود.

3. میل کردن غذا با گوجه فرنگی: پس از پخته شدن کوکو سیب زمینی و متوجه شدن شوری آن، می‌توانید آن را با گوجه فرنگی بدون نمک سرو کنید. خوردن غذای شور با گوجه فرنگی بدون نمک باعث کاهش طعم شور آن می‌شود.

4. میل کردن کوکو با برنج: اگر پس از آماده شدن کوکو متوجه شوری غذا شدید، می‌توانید کوکو را با برنج بدون نمک سرو کنید. خوردن کوکو با برنج بدون نمک باعث کاهش شوری غذا می‌شود.

5. میل کردن کوکو با ترشی: اگر کوکو شما شور شده است، می‌توانید آن را با ترشی مصرف کنید تا طعم شوری غذا کمتر قابل احساس باشد.

سخن آخر

اگر کوکوتان شور شده است، می‌توانید با استفاده از ترفندها و نکاتی شوری کوکو سیب زمینی را برطرف کنید. به عنوان مثال می‌توانید سیب زمینی یا تخم مرغ غذا را افزایش دهید تا شوری کمتر شود. با رعایت همه نکاتی که در بالا گفته شده، می‌توانید شوری کوکو را کم کنید و لذت ببرید.

منبع : سایت آشپزی رضیم