چگونه شوری کباب کوبیده را بگیریم ( 2 نکته ساده)

چگونه شوری کباب کوبیده را بگیریم

کباب کوبیده یک غذای خوشمزه و خوشمزه است، اما آماده کردن آن مهارت خاصی نیاز دارد. گاهی اوقات ممکن است بیش از حد نمک به غذا اضافه شود و باعث شور شدن آن شود. در این مطلب به شما نکاتی را که می توانید از آن برای برطرف کردن شوری کباب کوبیده استفاده کنید، توضیح می دهیم. همراه سایت آشپزی رضیم باشید.

نحوه گرفتن شوری کباب کوبیده

اگر کباب کوبیده شما شور شده است، می توانید از روش های زیر برای برطرف کردن شوری استفاده کنید:

1. استفاده از لیمو ترش: پس از پخته شدن کباب کوبیده، اگر متوجه شوری آن شدید، می توانید بر روی آن لیمو ترش بریزید تا شوری آن کم شود.

2. همراه گوجه فرنگی بی نمک: اگر کباب کوبیده بسیار شور شده است، می توانید آن را همراه با گوجه فرنگی بدون نمک مصرف کنید تا شوری کمتری احساس شود.

3. سرو کنید با برنج بی نمک: آماده کردن برنج بدون نمک نیز یکی از روش هایی است که می توانید از آن برای برطرف کردن شوری کباب کوبیده استفاده کنید.

4. افزودن حجم مواد: قبل از پختن مواد کوبیده، اگر متوجه شوری زیادی شوید، می توانید حجم مواد را افزایش دهید تا شوری کمتری احساس شود.

5. اضافه کردن آرد: در صورت شور بودن مواد کباب کوبیده، می توانید مقداری آرد اضافه کنید.

سخن آخر

برای برطرف کردن شوری کباب کوبیده، روش ها و ترفندهای مختلفی وجود دارد. اضافه کردن آرد، افزایش حجم مواد، میل کردن کباب با گوجه یا برنج بی نمک، تمام این روش ها به کاهش شوری غذا کمک می کنند.

منبع : سایت آشپزی رضیم