چگونه شوری خورشت مرغ را بگیریم ؟ (2 نکته ساده)
چگونه شوری خورشت مرغ را بگیریم
گاها غذاهامون شورتر از حد میشن و میخوایم بدونیم چیکار کنیم. دنبال ترفندهایی برای برطرف کردن شوری بیش از حد غذاهامون هستیم. اینجا سعی میکنیم بهتون بگیم چطور میشه اگه خورشت مرغ شور شد اون رو درست کنیم و ضعیف کنیم. بخونید ادامه رو برای یادگیری ترفندهای این کار.
ترفند هایی برای گرفتن شوری خورشت مرغ
اوّلین و مهمترین ترفند برای جلوگیری از شور شدن غذا، اینه که نمک رو در آخر کار به خورشت مرغ کم کم اضافه کنید. بعضی از مواد غذایی که استفاده میشن، خودشون سدیم دارن که باعث شور شدن غذا میشه. غذا رو بچشید و اگه لازمه، نمک رو اضافه کنید.
ترفند بعدی که خیلی تاثیرگذاره واسه گرفتن از شوری غذاها مثل خورشت مرغ، استفاده از مواد نشاسته داره. میتونید چند تکه سیب زمینی به خورشتتون اضافه کنید تا شوری خورشت مرغ رو جذب کنه. بسته به شوری غذاتون، میتونید تصمیم بگیرید چقدر سیب زمینی اضافه کنید. وقتی به طعم دلخواهتون رسید، سیب زمینیها رو جدا کنید.
آخرین ترفند که تو این مطلب بهش میپردازیم، اینه که برای از بین بردن شوری غذا، از چیزی که خلاف نمکه و کارش شور کردن نیست، استفاده کنید. مثلاً استفاده از شکر که شیرینه، میتونه تاثیرگذار باشه. حتی ممکنه طعم غذاتونم بهتر بشه و شیرینتر.
سخن پایانی
قبل از اینکه فکر کنید چجوری شوری خورشت مرغ رو از بین ببرید، سعی کنید با کم کم اضافه کردن نمک و هر بار چشیدن غذا، از شور شدنش جلوگیری کنید تا به طعمی که دوست دارید برسید.