چگونه شوری جوجه کباب را بگیریم؟ (2 نکته ساده)
چگونه شوری جوجه کباب را بگیریم؟
احتمالا تا حالا با مشکل شور شدن غذا و ایجاد استرس آن روبرو شدهاید. ممکن است نمک ناقص باشد یا اضافه کردن مواد شوری غذا را افزایش دهد. اما برای رفع شوری جوجه کباب چه کارهایی میتوان انجام داد؟
در اینجا ترفندهایی برای کاهش شوری جوجه را برای شما شرح میدهیم. پس با ما همراه باشید.
شور شدن جوجه کباب
هنگامی که قصد دارید جوجهها را کباب کنید، قبل از سرخ کردن همه آنها، یک تکه را پخت و طعم کنید تا متوجه شور یا کمبود شوری آن شوید.
پیش از اضافه کردن نمک به مواد، تکههای مرغ را در روغن آغشته کنید. این روش، که در مقاله قبلی برای جلوگیری از سفت شدن جوجه کباب توضیح داده شد، هم برای کاهش شوری مفید است.
یک روش کاربردی این است که مقدار مواد را افزایش دهیم. میتوانید مقداری ماست و آبپیاز به همراه مرغ اضافه کنید.
شستشوی دقیق تکههای مرغ نیز میتواند کمک کننده باشد. اگر شوری خیلی زیاد است، تکهها را شستشو دهید و سپس ماست و پیاز اضافه کنید تا شوری آن کاهش یابد.
قبل از سرخ کردن جوجهها، مواد باقیمانده را از روی آنها پاک کنید. این کار باعث کاهش شوری میشود.
افزودن آب لیمو هم میتواند به کاهش شوری کمک کند.
سیبزمینی را نیز اضافه کرده و پس از جذب شوری آنها را جدا کنید.
نکته طلایی
اگر نمک به جوجهها رفته و با تلاشهایی همچنان شور هستند، آنها را از مواد جدا کنید و مدتی در آب جوش نگهدارید تا کمی پخته شوند، سپس آب را ریخته و دوباره داخل مواد بگذارید. البته باید از قبل با روشهای گفته شده برای کاهش شوری مواد اقدام کرده باشید. این روش احتمالا مشکل شما را حل خواهد کرد.