چگونه شوری آش رشته را از بین ببریم؟ ( 2 نکته ساده)

چگونه شوری آش رشته را از بین ببریم؟

آش رشته یک غذای خوشمزه است که وقتی هوا سرد است، واقعا خوب می‌چسبد. این غذا از انواع حبوبات مثل نخود، لوبیا، عدس و … تهیه می‌شود. وقتی دارید آش می‌پزید، بهتره نه زیاد نمک بریزید؛ چون هم رشته و هم کشک در آش شور هستند و ممکنه آش تون خوراکی بشه. اگر آشتون شور شد و نمی‌دونید چیکار کنید، بهتون پیشنهاد می‌کنم تا ادامه این مطلب رو بخونید.

تو اینجا دلیل و راه حل برای مسئله شور شدن آش رشته رو بهتون می‌آموزیم. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

علت شور شدن آش

آش رشته به دلیل داشتن رشته و کشک ممکنه شور بشه. اگر هم زیاد نمک اضافه کنید، خیلی شور میشه. پس حتما بعد از اضافه کردن رشته، بچشید و مطمئن بشید که نمکش کمه. همچنین اضافه کردن کشک شور هم رو در نظر بگیرید و بعد نمکشو اندازه‌گیری کنید.

رفع شوری آش رشته

  1. اضافه کردن دو تکه سیب زمینی به آش رشته باعث کاهش شوری آش میشه. سیب زمینی نمک اضافه رو جذب میکنه و شوری رو کم میکنه. فقط توجه داشته باشید که وقتی سیب زمینی‌ها شوری رو جذب کردن، درشون رو از آش بیرون بکشید تا دوباره شور نکنن.
  2. اضافه کردن کمی به مقدار آش رشته روش دیگه‌ای ساده و موثره. تو یه قابلمه دیگه کمی آب جوش و سبزی بپزید و به آش اضافه کنید. ممکنه آب مقداری به آش اضافه بشه که با اضافه کردن آرد ترتیب دهید.
  3. اضافه کردن کمی نوشابه به آش شور شده، شوری آش رو کم میکنه.
  4. اگه کشکی که درست کردید شوره، خامه کمی بهش اضافه کنید که شوریش کمتر بشه و آشتون رو شور نکنه.
  5. روش دیگه‌ای که برای کاهش شوری آش رشته میتونید امتحان کنید، اضافه کردن کمی شکر یا قند به آش. فقط دقت کنید که مقدارش رو کم کم اضافه کنید که آش‌تون شیرین نشه.

منبع : سایت آشپزی رضیم