چگونه شوری آش رشته را از بین ببریم؟
آش رشته یک غذای خوشمزه است که وقتی هوا سرده، واقعا خوشمزه میشه. تو این غذا از حبوبات مثل نخود، لوبیا، عدس و غیره استفاده میشه. وقتی داری این آشو درست میکنی، باید کمی نمک بیشتری بهش ندهی، چون هم رشته و هم کشک شورن و ممکنه آشت شور بشه. اگر آشت شور شد و راه حلش رو نمیدونی، تا آخر این مطلب رو بخون.
تو اینجا بهت میگیم دلیل و راه حل شور شدن آش رشته رو. حتما به سایت آموزش آشپزی رضیم سر بزن.
علت شور شدن آش
آش رشته میتونه شور بشه چون رشته و کشک داره. اگر نمک هم بهش اضافه کنی، شوریش بیشتر میشه. پس بعد از اضافه کردن رشته، حتما طعمشو چک کن و مطمئن شو که نمک کافیه. همچنین بعد از رشته، حتما به کشکی که شوره هم فکر کن و بعد نمکشو اضافه کن.
رفع شوری آش رشته
- اضافه کردن دو تکه سیب زمینی به آش رشته میتونه شوریشو کم کنه. سیب زمینی نمک اضافه رو به خودش جذب میکنه و شوری رو کاهش میده. فقط به این موضوع توجه کن که وقتی سیب زمینیها شوری رو جذب کردن، اونها رو از آش در بیار تا دوباره شور نکنن.
- اضافه کردن آب جوش و سبزی به حبوبات میتونه راه حل خوب و سادهای باشه. تو یه قابلمه دیگه کمی آب جوش بریز و سبزی بپزون و به آشت اضافه کن. ممکنه آشت کمی آبکی بشه، که میتونی بهش کمی آرد اضافه کنی.
- اضافه کردن کمی نوشابه به آش شور، شوریشو کمتر میکنه.
- اگر کشکت شوره، کمی خامه بهش اضافه کن تا شوریش کمتر بشه و آشت رو شورتر نکنه.
- یک راه دیگه برای کاهش شوری آش رشته، اضافه کردن کمی شکر یا قند به آشه. فقط باید کم کم اضافه کنی تا آشت خیلی شیرین نشه.

